Oceandrum Maken

HET instrument voor diepe ontspanning!

Een Oceandrum Maken doe je voor de diepe ontspanning

Voordat jij je gaat aanmelden om een oceandrum te maken gaat invullen, stel jezelf dan de volgende vragen:

✨ Geloof jij in de helende kracht van de natuur?

✨ Ben je een energetische therapeut en ben je op zoek naar iets wat jouw klant ten diepste kan laten ontspannen?

Is het antwoord JA? Dan is een oceandrum HET instrument! 

Ga daarom een oceandrum maken, want zo kan jij jouw energie in dit bijzondere instrument stoppen!

De kracht van een oceandrum 

Omdat een oceandrum bij juist gebruik kan aanvoelen als een auramassage! Het brengt jouw klant uit het hoofd terug in het lijf. Het gevolg is een hele diepe interne ontspanning.

Hoe werkt het?

Zodra je de oceandrum gaat wiegen om iemand heen of je houdt het instrument boven iemand zijn/haar hoofd, dan gaat alle focus naar het geluid van de energetische golfslag. Deze golfslag voelt als het in- en uitademen van Moeder Aarde. Het lijkt dan net alsof je aan een strand zit en geniet van het kijken naar de golven van de zee of de oceaan.

Hierdoor kan iemand die overprikkeld is, weer helemaal in het hier en nu komen! Zo simpel en zo krachtig is het!

Dit ga je doen tijdens de 2-daagse Oceandrum Maken

Je gaat een eigen oceandrum maken bijna vanaf scratch! Ook krijg je in deze 2-daagse alle tijd om jouw energie in de oceandrum te stoppen. Je gaat naar de zaadjes luisteren en een doek over de mand spannen en voorbewerken, zodat je deze de 2e dag kan gaan beschilderen. Dit gebeurt allemaal onder professionele begeleiding van Barbara van Stein!

Je hoeft niet creatief te zijn!

Geen probleem! Je krijgt professionele begeleiding van Barbara bij het bouwen als het schilderen van de oceandrum. Er is nog nooit iemand ontevreden naar huis gegaan!

Wanneer en waar?

Vrijdag 20 oktober en zaterdag 21 oktober van 10.00 – 17.00 uur. Locatie: Atelier Barbara van Stein, Lauwers 16 te Nootdorp. Gratis parkeerplek voor de deur.

Wat zijn de kosten?

Deze 2-daagse workshop kost 222,00 euro. Dit bedrag is inclusief BTW. Betalen met de Florijn is mogelijk!

De kosten zijn inclusief al het materiaal, een vegetarische lunch met genoeg veganistische opties en verder staat koffie, thee, fruit en iets lekkers altijd voor je klaar!

Lees voordat jij je aanmeldt de voorwaarden door.

 

AANMELDEN OCEANDRUM MAKEN

Bij verzending van dit formulier ben je nog tot niets verplicht. Na ontvangst van de aanmelding, kijken wij of er nog plek is. Zo ja, dan krijg je een bevestiging dat je een plek hebt verworven! De facturatie volgt daarna.

De factuur voor deze activiteit moet je hebben voldaan voordat je aan de activiteit deelneemt..

Alle persoonlijke klantgegevens die u toestuurt, worden puur en alleen gebruikt door Barbara van Stein om de aanmelding goed te laten verlopen. Daarnaast geeft u toestemming om u op de hoogte te brengen van nieuwe en lopende activiteiten van Barbara van Stein. Er is altijd een mogelijkheid om hiervoor af te melden.

Alle gegevens die u vermeld in deze formulieren, worden niet beschikbaar gesteld aan derden.