INFO EN AANMELDEN

Reiki & Reading

Reiki en Reading
Top, dat jij je wilt aanmelden voor deze krachtige en wonderlijke workshop Reiki en Reading gegeven door Manon en Barbara!

Wat ga je doen?
Je gaat een krachtige reinigingsmeditatie doen. Daarna krijg je hemelse boodschappen en aardse inzichten vanuit de ImaginatieKaarten. Tot slot nog een portie Reiki-kracht om helemaal in je lichaam te landen!
Tussendoor is er tijd voor een warme kop thee en heerlijke versnaperingen.

Wat zijn de kosten?
Deze avond kost 45,00 euro. Deze bedragen zijn inclusief BTW.. Betalen met de Florijn is mogelijk!

Wanneer en waar?
Vrijdag 7 april 2023 van 19.30-22.00 uur. Eigen Wij, Voorweg 112 te Zoetermeer

AANMELDEN
Bij verzending van dit formulier ben je nog tot niets verplicht. Na ontvangst van de aanmelding, kijken wij of er nog plek is. Zo ja, dan krijg je een bevestiging dat je een plek hebt verworven! De link om de betaling te voloen voor deze Reiki Reading-avond, ontvang je vrijwel direct daarna.

Alle persoonlijke klantgegevens die u toestuurt, worden puur en alleen gebruikt door Barbara van Stein om de aanmelding goed te laten verlopen. Daarnaast geeft u toestemming om u op de hoogte te brengen van nieuwe en lopende activiteiten van Barbara van Stein. Er is altijd een mogelijkheid om hiervoor af te melden. Alle gegevens die u vermeld in deze formulieren, worden niet beschikbaar gesteld aan derden.