AANVRAAG HELEND KUNSTWERK

Ja! Ik wil een opdracht geven!

Super! 

Meld jij je een opdracht aan voor een Helend Kunstwerk, weet dan dat je bij verzending van dit formulier nog tot niets verplicht bent. Door dit dit formulier in te vullen, geef je enkel aan dat je interesse hebt. 

Na ontvangst van de aanmelding, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op om de opdracht te bespreken. Pas daarna ontvang je een bevestiging van onze afspraak en is de aanmelding definitief.

Hierna gaat Barbara beginnen met schilderen en dan pas dan vindt de facturatie plaats! De betaling moet voldaan zijn nog voordat het Helend Kunstwerk aan jou wordt afgeleverd.

Alle persoonlijke klantgegevens die u toestuurt, worden puur en alleen gebruikt door Barbara van Stein om de aanmelding goed te laten verlopen. Daarnaast geeft u toestemming om u op de hoogte te brengen van nieuwe en lopende activiteiten van Barbara van Stein. Er is altijd een mogelijkheid om hiervoor af te melden.

Lees altijd eerst de voorwaarden.

Logo contact kunstwerk
AANMELDFORMULIER
Mogelijk weet je al een thema wat geschilderd kan worden. Zo ja, dan kan je het thema hieronder vermelden. Zo nee, dan laat je dit vak open. Merk je dat er mogelijk meer thema's zijn of dat je het niet zeker weet, vul in naar behoefte.
Tot aan 1 september 2024 heb je kans dat jouw schildering in het 2e deel van de ImaginatieKaarten terecht komt. Alleen Barbara maakt uiteindelijk definitief het besluit of dit gebeurt of niet. Uiteraard mag jij aangeven of je dit wel of niet wilt. Dus wil jij dat jouw Helende Kunst-schildering eventueel in het 2e deel van de ImaginatieKaarten terecht komt?
*) Verplicht om in te vullen
Alle gegevens die u vermeld in deze formulieren, worden niet beschikbaar gesteld aan derden.