AANMELDEN 2-DAAGSE OCEANDRUM MAKEN

Ja! Jij wilt een eigen oceandrum maken! Leuk!

*) Verplicht in te vullen
De 2-daagse Oceandrum Maken op 11 & 12 oktober 2024 is inmiddels vol. Wel kan ik je op de reservelijst plaatsen. Wil je op de reservelijst of op de hoogte gehouden wanneer de volgende 2-daagse is? Geef dit dan hieronder aan.

PRAKTISCH
De 2-daagse Oceandrum Maken is van 10.00-16.30/17.00 uur en wordt gehouden in mijn atelier in Nootdorp. Daar is vrijwel altijd ruimte om gratis te parkeren.

KOSTEN
De kosten zijn 222,00 euro/florijn voor de 2-daagse. Dit bedrag is incl 21% BTW, koffie, thee, iets lekkers en al het materiaal. Ook is dit inclusief een vegetarische lunch met genoeg veganistische opties.

DE BEVESTIGING
Bij verzending van dit formulier ben je nog tot niets verplicht. Na ontvangst van de aanmelding, neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op of er nog plek is. Pas daarna ontvang je een factuur. Het volledige bedrag moet betaald zijn, voordat de 2-daagse kan deelnemen.

PRIVACY
Alle persoonlijke klantgegevens die u toestuurt, worden puur en alleen gebruikt door Barbara van Stein om de aanmelding goed te laten verlopen. Niets wordt doorgestuurd aan derden. Daarnaast geeft u toestemming om u op de hoogte te brengen van nieuwe en lopende activiteiten van Barbara van Stein. Er is altijd een mogelijkheid om hiervoor af te melden.