Ben jij klaar voor het licht?

Blog Ben jij er al klaar voor?

Klaar voor deze nieuwe tijd, energie en vooral dat verhelderende licht?

Dus ben je aan het opruimen, opschonen en oud nog eens aan het bekijken? Laat je het er dan bij of ga jij, wat niet meer nodig is, ook echt wegdoen? Haal jij dan ook jouw energie weer terug? Die energie weer terugclaimen die jij bent. Dat weer terug halen waarvan anderen vonden dat jij wel iets kon minderen en, erger, beter kon dimmen.

Het is de tijd is van veel, heel veel licht en dat vraagt jouw aandacht!

De wereld is niet gruwelijker, lelijker of donkerder geworden. Er was altijd al controle en hebzucht. Ook de verdeel- en (over)heersmethoden zijn oer-, maar dan ook echt oeroud! Het komt nu alleen aan het licht! Het wordt zichtbaar!

Nee, dat is niet altijd even leuk en dat doet zeker wat met je. Vooral als je geneigd bent om altijd de ultieme balans te bewaren, in je comfortzone te zitten en behoefte hebt aan rust, reinheid en regelmaat. Ik kan het weten en ik weet dat er methoden zijn die het zichtbaar kunnen maken als je het zelf nog niet ziet. Een voorbeeld hiervan is een blog van een tijdje geleden.

Nu er zoveel licht is, zegt dat heel veel over de energie die er nu is hier op aarde!

Een verhoogde energie, die veel toevalligheden, sychroniciteiten en afstemmingen soepel laten verlopen. Vooral als jij hiervan bewust bent en er een gerichte actie op zet. Toch brengt deze verhoogde energie ook enige rumoer in de huiskamers, omdat het bovenal een fysiek, emotioneel en energetisch effect heeft op elk individu en dat gaat rommelen van binnen, in huis als in je lijf!

Het kan oude triggers naar boven halen, je spontaan laten huilen, plotsklaps geïrriteerd worden of donkere gedachten, die al lang op de loer lagen, gaan spoken in je hoofd! Dat zie je in de wereld en dat merk je ook in jou! Zolang je jouw eigen autoriteit, authenticiteit en regie oppakt, gaat er iets voor je in werking. Dan gaat het licht (wat het een en ander daarvoor naar boven haalde) echt voor je werken!

Dit licht, dit meest heldere en zuivere licht stroomt niet alleen over de aarde

Nee, het stroomt al door ieder van ons. Door ons, de mensen. Door alle gereïncarneerde lichtwezens die van vele rassen en afkomsten zijn en besloten hebben om een aardse reis te maken in een beperkte menselijke vibratie.

Het licht mag nu gaan stromen door jou, door elk mens, door elk hart, door elk wezenlijk deel van in het lichaam tot in de kleinste celkernen! Dus laat het maar stromen en laat het schonen. Zie waar je nog tegenop loopt, tegenop ziet of wat je gewoon niet leuk vindt van jezelf. Voel ook en stem vooral af wat je NU juist nodig hebt! Ook daar kan deze lichtstroom je meehelpen.

Dus doe er wat mee!

Ga praten met iemand die jou aanspreekt. Neem de tijd die je nodig hebt. Doe een ritueel om los te maken, los te laten en om weer jouw eigen Heilige ruimte in te nemen. Ga staan en spreek je uit! Doe het vooral voor jezelf! Want als jij het voor jezelf doet, dan kan er iets moois ontstaan. Dan gaat het licht nog sterker door je heen stromen. Dan komt het door jouw poriën naar buiten toe en dat heeft effect op ieder in jouw nabije omgeving. Een hele krachtige rimpeleffect is het resultaat!

Ja, natuurlijk kan gedurende het gehele proces angst, emoties, oud zeer weer getriggerd worden. Ook als je iets afrondt, begin je vaak ook weer een nieuw proces. Maar ga vooral door en neem de tijd! Jij kan dit! De wereld wordt er zoveel mooier door, zoveel liefdevoller en vooral zoveel krachtiger. De wereld van het individu wordt dan werkelijk een nieuw raster vol licht waarin elk van ons een oplichtende punt is in het geheel.

Ben jij er klaar voor?

De wereld heeft jou nodig en jij bent nodig voor deze Nieuwe Aarde!

X, Barbara ✨

Wil je de werkelijke Kunst van het Leven ontdekken? Meld je dan aan voor extra mailnieuws ter inspiratie en motivatie!