VERBINDEN

CreatieReis

Kom opnieuw in verbinding met jezelf en het universum samen met de runen

Verbinding met jezelf is enorm belangrijk. Door aandachtig te zijn naar wat je voelt, opmerkt wordt jij je bewust van je eigen (onbewuste) acties. Je ontdek weer wat er toe doet, waar je energie van krijgt en wat voor jou belangrijk is. Deze CreatieReis laat je ervaren wat tijd voor jezelf nemen is, wat er dan opgemerkt wordt en kan ontstaan.

Het is een reis waardoor je steeds gemakkelijker kan bewegen tussen je hoofd, je harts- en zielsenergie.

Je loopt dit pad niet alleen. Ook de runen gaan met je mee op jouw CreatieReis. Ze zijn jouw (soms wat) intense reisgidsen. Want de runen gaan je helder, maar soms wat op een genadeloze wijze laten ervaren wat er gezien mag/moet worden. Ze verbinden jouw hogere met jouw lagere zelf. Ze voeden je met kennis vanuit jouw intellect en die van het universum. Ze verbinden wat was, is en nog komen gaat.

Tijdens deze CreatieReis zijn aandacht, overgave en vertrouwen werkwoorden!

Startdata 2021
Je kan je aanmelden voor de CreatieReis in 2021 voor de dinsdag-, donderdag- of zaterdaggroep. De dinsdaggroep start op 9 februari, de zaterdaggroep op 13 februari en de donderdaggroep op 18 februari.

CreatieReis

Kom! Ga mee op reis! Om het mooiste binnen in jezelf te ontdekken.

De CreatieReis laat je ontdekken wat tijd voor jezelf nemen werkelijk in gang kan zetten. Door aandachtig te zijn wat je voelt, opmerkt en bewust wordt meer bewust van je eigen (onbewuste) acties. Je ontdek weer wat er werkelijk toe doet, waar je energie van krijgt en wat jij belangrijk vindt.

Het is een reis waarin je  uitgedaagd wordt om de connectie met jezelf, die tussen je hoofd, je hart en jouw zielsenergie, kritisch te bekijken en waar nodig te verstevigen. Onontkoombaar ga je ontdekken waar je hart- en zielsenergie van gaat stromen!

Je loopt dit pad niet alleen. De runen gaan met je mee op jouw CreatieReis. Ze zijn  jouw (soms wat) intense reisgidsen. Want de runen gaan je helder, maar soms wat op een genadeloze wijze laten ervaren wat er gezien moet worden. Ze versterken jouw verbinding met je hogere en lagere zelf. Ze voeden je met kennis vanuit het intellect en het universum. Ze maken zichtbaar van wat was, is en nog komen gaat.

Deze CreatieReis is een waar avontuur waarin je gaat zien en voelen wat er in je beweegt, wat er om je heen wilt mee bewegen en waar je gewoon weg geen invloed op uit kan oefenen. Je gaat merken dat aandacht, overgave en vertrouwen werkwoorden zijn!

Startdata 2021
Je kan je aanmelden voor de CreatieReis in 2021 voor de dinsdag-, donderdag- of zaterdaggroep. De dinsdaggroep start op 9 februari, de zaterdaggroep op 13 februari en de donderdaggroep op 18 februari.

Kan jij deze data niet en wil je graag op de hoogte gehouden worden over nieuwe startdata? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief:

Voor Wie

Het is een reis voor mensen die vanuit hun hart willen leven, meer vertrouwen in hun eigen wijsheid willen krijgen om van daaruit te gaan handelen. Ook voor die sensitief, misschien wel hooggevoelig, zijn en weten of willen leren dat juist deze eigenschap een kracht is? Ben jij die niet bang is om zichzelf tegen te komen en blokkades aan te gaan? Ben jij bereid om in beweging te komen, ook al roept je hoofd dat je iets beters te doen hebt? Heb jij enige affiniteit met creativiteit of de behoefte voelt om juist dit te ontdekken? Misschien ben jij wel degene die creativiteit tot een hoger level wilt brengen? Wil jij de kracht van je eigen verbeelding eens ervaren op een dieper niveau? Dan is deze CreatieReis wat voor jou!

Wat zijn de Runen?

Runen zijn magische schrifttekens die eeuwen geleden zijn ontstaan en gebruikt door het Germaanse volk. Ze hebben vele verhalen om zich heen hangen van gewone letters tot magische fluisteringen. Ze zijn altijd krachtig verbonden met de natuur.

Een aantal van de runen gebruiken we nog dagelijks, zoals de X en de pijl. Ook zijn een aantal woorden die wij dagelijks gebruiken afkomstig van de runen, zoals “kennis” en “hagel”. Woorden en tekens die soms gewoon en ongewoon voorkomen, maar die je voor altijd in je hart gaat sluiten.

De runen hebben in ieder geval hun eigen, soms wat pittige, energie en magie. Ze gaan je hoe dan ook begeleiden op jouw CreatieReis om helder te krijgen wat jij nodig hebt en waar het werkelijk om draait bij jou!

Deze reis gaat dus over overgave en vertrouwen. Dat klinkt leuk en misschien zelfs heerlijk, maar het komt niet zomaar. Nee, dat ga je doen in 3 krachtige stappen.

Reis Programma

Stap 1: Ken jezelve!
Deze stap is de eerste reeks van 8 maanden, waarbij jij jezelf nog beter leert kennen. Een stap die je verlangen steeds helderder maakt, waar jij je bijzondere reisgenoten gaat ontmoeten, zichtbaar maakt wat je beschermt en voortduwt. Het is ook de periode waarin je jouw kennis, jouw vuur en je innerlijke mentor gaat inzetten.

Stap 2: Beweeg mee!
Deze stap is de tweede reeks van 8 maanden, waarbij je leert meebewegen met de energie van het universum en de energie waar je geen invloed op kan hebben. Deze periode is de uitdaging om mee te bewegen, toch jouw flow te vinden. Vooral als het even niet gaat zoals je had gehoopt. Je ontdekt ook jouw specifieke talent om steeds weer terug te komen in de oog van de storm, om opnieuw de balans te vinden en de lol ervan in te blijven zien.

Stap 3: Samenkomst!
Deze stap is de derde reeks van 8 maanden, waarbij je stap 1 en 2 gaat samenvoegen. Het is de stap waar jij jouw missie/hartsactie de wereld in gaat zetten en daardoor de invloed van anderen gaat ondervinden. Het is een periode van balanceren tussen mannelijke en vrouwelijke energie, tussen zorgen, ontzorgen en verzorgd worden. Je gaat versnellen op een wijze die je niet eerder zag.

Je kan alle 3 de stappen achter elkaar volgen of wanneer jij er aan toe bent. Tussen elke stap zit altijd een paar maanden tijd om alles even te laten bezinken, uit en door te laten werken.

Wat ga je doen?

Je kan alle 3 de stappen achter elkaar volgen of wanneer jij er aan toe bent. Tussen elke stap zit altijd een paar maanden tijd om alles even te laten bezinken, uit en door te laten werken.


Heel veel manieren waarin het creatieve proces en jij tot uiting kan komen. Denk aan SoulCollage, wasco-tekeningen, intuïtief schilderen en werken met ecoline. Ook zal er veel aandacht zijn voor meditatie en het inzetten van jouw verbeelding(-skracht).

Praktische Informatie

Waar, wanneer en hoeveel
Je kan je aanmelden voor de CreatieReis in 2021 voor de zaterdag-,dinsdag- of dondergroep. De dinsdaggroep start op 9 februari en vervolgens op 9/3, 13/4, 11/5, 15/6, 13/7, 14/9 en 12/10. De donderdaggroep start op 18 februari en gaat verder op 18/3, 22/4, 20/5, 24/6, 15/7, 23/9 en 21/10. De zaterdaggroep start een week eerder op 13 februari en heeft de andere reisdagen op  13/3, 3/4, 15/5, 5/6, 3/7, 11/9 en 9/10.

Deze CreatieReisDagen zijn van 13.00-17.00 uur en vinden plaats in mijn atelier te Nootdorp (ZH). De groepen bestaan uit 3 personen. Daarnaast is er 1x per maand een gezamenlijk of  (indien nodig) een persoonlijk contactmoment voor de CreatieReiziger via Zoom.

Voor wat betreft de Corona-maatregelen:
De 1,5 meter wordt zo goed als aangehouden in mijn atelier, er is zeep, ontsmettingsmiddel en indien persoonlijk gewenst mondkapjes beschikbaar. Uiteraard licht ik elke deelnemer hierover even persoonlijk in. 

De kosten
Elk deel van 8 maanden kost 1.480,00 euro. Wil je per maand betalen? Dan betaal je elke maand 197,00 euro. Wil je alle delen (3 stuks) in 1x betalen? Dan ontvang je een korting van 75,00 euro en betaal je 4.365,00 euro in plaats van 4.440,00! Alle genoemde bedragen zijn incl. 21% BTW voor particulieren en zzp’ers en zijn excl 21% BTW voor werkgevers.
In de prijs is inbegrepen, al het materiaal, genoeg koffie, thee, fruit, iets lekkers en af en toe iets extra’s om de energie hoog te houden.