DE CREATIEREIS

Realiseer jouw zielsmissie!

Door te doen waar jouw ziel van gaat zingen!

De CreatieReis is een reis van je leven! Tijdens de CreatieReis ga jij jouw zielsmissie (deels) realiseren en de noodzaak ervan voelbaar maken. Je maakt enorme stappen en je gaat vanuit het hart leven en werken! Aan het eind van de CreatieReis kan je niets anders meer, dan dat doen waar je hart van gaat springen en je ziel van gaat zingen! Daarbij duik je het creatieproces in en merk je dat dit serious business is!

Je doet het niet alleen!

Uiteraard doe je het niet alleen! De runen zijn je spirituele reisleiders die je meenemen op hun energie die helder en soms wat rauw is! Ook ik, Barbara, houd regelmatig een vinger aan je pols! Naast de CreatieReismiddag 1x per maand, kan je ook een uur 1-op-1 per maand inplannen voor extra support en sparring.

Dit mag je verwachten

Tijdens dit avontuur wordt je uitgedaagd, voel je weerstand op de loer EN je krijgt er ontzettend veel voor terug! Een heleboel creatieve en intuïtieve handvaten om werkelijk te leven vanuit je hart. Hierdoor ga jij je krachtiger voelen wat de oproep is van jouw ziel! Ook word jij je bewust van wat eerder onbewust bij je leefde. Dit totaal zorgt ervoor dat de verbinding met jezelf krachtig wordt, groei van eigenwaarde & (zelf)vertrouwen en dat je weer de leiderschap van je eigen leven oppakt.  

Het is tijd!

Tijd om los te komen van de meningen van anderen en beperkingen die jij jezelf oplegt. Het is tijd voor dat wat je zo sterk van binnen voelt. Maak die reis van je leven en realiseer jouw zielsmissie!

NIEUWE GROEP: Donderdag 20 april 2023

Wederom start er een weer nieuwe CreatieReisgroep! Een groep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers. Je krijgt dus alle aandacht.

Het is 1x per maand een CreatieReismiddag in mijn atelier in Nootdorp (ZH) en 1x per maand (naar behoefte) een online contactmoment om even alles helder te krijgen of voor de nodige motivatie, inzicht of inspiratie!

Realiseer jouw zielsmissie

Door te doen waar jouw ziel van gaat zingen!

Dit is wat je noemt een reis van je leven! Tot nu toe maken deelnemers enorme sprongen gedurende deze reis! Voelen sterker hoe ze (niet en juist wel) willen leven en werken steeds meer gericht vanuit hun hart! Ze kunnen bijna niet anders meer! Creativiteit is gewoon serious business!

De CreatieReis is daardoor een uitdagend avontuur waar weerstand op de loer ligt EN waar je ontzettend veel voor terug krijgt! 

Het is tijd!

Tijd om los te komen van de meningen van anderen en beperkingen die jij jezelf oplegt. Het is tijd voor dat wat je zo sterk van binnen voelt. Maak die reis van je leven en realiseer jouw zielsmissie!

NIEUWE GROEP: Donderdag 20 april 2023

Wederom start er een weer nieuwe CreatieReisgroep! Een groep bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers. Je krijgt dus alle aandacht.

Het is 1x per maand een CreatieReismiddag in mijn atelier in Nootdorp (ZH) en 1x per maand (naar behoefte) een online contactmoment om even alles helder te krijgen of voor de nodige motivatie, inzicht of inspiratie!

Kan jij deze data niet en wil je graag op de hoogte gehouden worden over nieuwe startdata? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief:

Voor Wie

Voor degene die:

  • Vanuit het hart wilt leven en werken.
  • Op zoek is om op een andere wijze meer uit zichzelf e/o business te halen.
  • Een sterkere verbinding wilt met zichzelf en leert te vertrouwen op innerlijke wijsheid en rijkdom.
  • Sensitief en misschien wel hooggevoelig is en, mogelijk hierdoor, het gevoel heeft anders te zijn dan anderen.

Merk jij, dat jij:

  • Iemand bent die niet bang is om zichzelf tegen te komen en die door weerstand heen durft gaan?
  • Dat jij stappen kan zetten, ook al roept je hoofd dat je toch maar iets beters kan doen?
  • Jij nieuwsgierig genoeg bent om jouw idee/oordeel over creativiteit in een ander perspectief te gaan plaatsen?
  • De kracht wilt ervaren van jouw eigen verbeelding op een dieper (cel-)level?
  • Voel jij hierbij een “JA!”?

Dan is het tijd om dat te doen waar je hart van gaat springen en je ziel van gaat zingen!

Dan is deze CreatieReis wat voor jou!

Wat zijn de Runen?

Tijdens deze CreatieReis is Barbara niet alleen de reisleider, maar zijn de runen ook jouw reisleiders. Maar wat zijn dat?

Runen zijn schrifttekens die door de eeuwen heen zijn gebruikt als taal, in rituelen en divinatie. Vele verhalen doen de ronde, van gewone letters tot magische fluisteringen. Hoe dan ook, ze zijn altijd krachtig verbonden met de natuur en het universum. Als vanzelf laten ze aan jou het groter omvattend kosmologische patroon zien van bewuste als onbewuste werelden in en buiten jezelf.

 Je kent ze vast wel

Een aantal van de runen gebruik je nog dagelijks, zoals de X van het kusje en de pijl om focus aan te duiden. Ook zijn een aantal woorden afkomstig van de runen, zoals “kennis” (van de rune Kenaz) en “hagel” (van de rune Hagalaz).  Meer over de runen kan je vinden op deze pagina.

Ja, ze hebben een eigen, soms wat pittige, energie. Daarom zijn ze super om jou te begeleiden op een intense wijze tijdens de CreatieReis om helder te maken wat jij nodig hebt en waar het werkelijk om draait!

De runen

Het Reisprogramma

Stap 1: Ken jezelve!

De eerste reeks van 8 maanden, waarbij jij jezelf nog beter leert kennen. Een stap die jouw verlangen helder maakt, bijzondere reisgenoten gaat ontmoeten en vooral zichtbaar maakt wat je af- en beschermt en juist voortduwt. Een periode waarin je jouw kennis, vuur en je innerlijke mentor gaat inzetten.

Stap 2: Beweeg met de energie mee

Deze stap is de tweede reeks van 8 maanden. Een periode waar je leert meebewegen met energie waar je geen invloed op kan hebben. Echte godenenergie! Meebewegen en toch bij jezelf blijven, dat is de kunst! Vooral als het even niet gaat zoals je had gehoopt. Veerkracht ontdek je in deze stap, zodat je steeds gemakkelijker de balans en de kracht in jezelf terugvindt.

Stap 3: Samenkomst!

Dan de laatste, derde, reeks van 8 maanden, waarbij je stap 1 en 2 gaat samenvoegen. De stap waar je de invloed van de maatschappij gaat ondervinden. Hier gaat het om de souplesse en de (innerlijke) kracht pakken waarmee je jouw doel/verlangen/missie de wereld in gaat zetten. Het is de verfijning in (mee-)bewegen, versnellen en in overgave zijn. Wat er ook gebeurd, je gaat het enorme krachtige ervaringen op doen!

Je kiest in eerste instantie voor Stap 1, voor de eerste 8 maanden. Wil je zo rond het einde van stap 1 ook stap 2 en 3 doen, dan kan dat!

Wat ga je doen?

Hoe dan ook, je gaat het creatieve proces op allerlei wijzen ervaren. Denk aan SoulCollage, wasco-tekeningen, intuïtief schilderen en werken met ecoline. Daarnaast ga je ook krachtvoorwerpen maken, wandelen in de natuur en leggingen doen met de runen en je eigen gecreëerde kaarten. Alles om het intuïtieve vermogen te bekrachtigen!

Ook zal er veel aandacht zijn voor meditatie en het inzetten van jouw verbeeldingskracht door meditatieve visualisaties.

Praktische Informatie

Waar, wanneer en hoeveel

Op donderdag 20 april start ik weer met een nieuwe CreatieReisgroep. 

Per maand heb je een creatiemiddag in mijn atelier in Nootdorp (ZH). Deze CreatieReisDagen zijn van 13.00 uur tot uiterlijk 17.30 uur. De groepen bestaan uit minmaal 3 tot maximaal 5 personen. Daarnaast is er 1x per maand een persoonlijk contactmoment voor de CreatieReiziger via Zoom of (als je in de buurt woont) gezellig in mijn atelier.

Belangrijk om te weten

Het is Keuze Vrij Bij Mij! Nooit ga ik iemand uitsluiten. Van mijn deelnemers vraag ik respect voor elkaars mening, keuze en vrije ruimte.

De kosten

Je betaalt voor elk deel (= 8 maanden) van de CreatieReis een maandbedrag 247,00 euro of je betaald in 1x een bedrag van 1.976,00 euro/florijn.  

Alle genoemde bedragen zijn incl. 21% BTW voor particulieren en zzp’ers en zijn excl 21% BTW voor werkgevers die voor hun werknemers deze training vergoeden.
In de prijs is inbegrepen al materiaal, genoeg koffie, thee, fruit, iets lekkers en iets extra’s om de energie hoog te houden!

DOE JE MEE?