EVENTS

SoulCollage Maandag

Op DINSDAG 6 december om 20.00 uur via Zoom

Thema: Intenties

SoulCollage is een hele eenvoudige en krachtige techniek om iets zichtbaar te maken wat onbewust bij je leeft! Het is voor iedereen die een flinke portie verwondering EN een verdiepende verbinding met jezelf wilt! 

 Je kan meedoen met SoulCollage Maandag als je een gevorderde bent of als het jouw eerste keer is. Of je nu creatief bent of denkt niet creatief te zijn, dat maakt niets uit!

Deze avonden zijn heel laagdrempelig en iedereen kan het! Het is gewoon knippen en plakken op een kartonnetje. 

Doe je mee? Het is online via Zoom en het is gratis!

Paranormaal Alternatief Beurs

Op 19 en 20 november sta ik weer op Paranormaal Alternatief. Dit is hét spirituele event van Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare! Een beurs waar je wierook en kristallen kan kopen, tenen laten lezen en hemelse berichten kan ontvangen!

Op dit event vind je mij met de ImaginatieKaarten, runen en consulten EN een lezing over de runen als jouw persoonlijke reisbegeleiders! 

Paranormaal Alternatief 19 & 20 nov

Kortingscode: BARBARA

13 Heilige Nachten vol CreatieKracht!

Ook dit jaar kan je vanaf 19 december tijdens de 13 Heilige Nachten, samen EN voor jezelf, afscheid nemen van wat was, bewust te zijn van wat is en nieuwe energie creëren die als basis gaat dienen voor wat komen gaat!

In de week voorafgaand aan 19 december krijg je meer informatie over deze 13 dagen/nachten op Telegram en Petje Af! In de periode van 19 december tot en met 1 januari krijg je elke dag meditaties, visualisaties, SoulCollage doe-dagen en trekkingen van inzichtskaarten en runen. Waarom? Om het jaar vol gratie, creatie en vele nieuwe inzichten over jezelf binnen te wandelen.

Start op 19 december en daarvoor

Heldere readings en bevestigingen

Voor hemelse boodschappen of aardse inzichten!

Vijf jaren lang heb ik elke week korte readings gegeven op Facebook tijdens de Wonderlijke Woensdagen en sta ik regelmatig op beurzen en evenementen, waaronder de Paranormaal Alternatief. Hierdoor heb ik inmiddels vele reacties gekregen en ervaringen opgedaan. 

Je kan een uitgebreide reading in mijn atelier krijgen of een korte reading bij jou (of elders) thuis.

Altijd op afspraak en in overleg
Ik neem mijn Petje Af!

Via Petje Af, een creatorsplatform, ontvang je voor 3 euro in de maand elke week de Maandag Week Motivatie. Dit is de energie die geduid is door de combinatie van een ImaginatieKaart en een Rune. Een motiverende energie die je die week het beste kan inzetten.

Voor 6 euro in de maand maak je, naast de Maandag Week Motivatie, elke week kans 0p  een persoonlijke boodschap op basis van een ImaginatieKaart voor een liefdevolle schop onder je kont, een vrolijke oppepper of die extra steun in de rug om dat te doen waar je hart van gaat springen en je ziel van gaat zingen!  

Voor de weekenergie, persoonlijke boodschappen en nog veel meer!

Interesse maar kan je deze datums niet? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe startdata en events in je mail.

Praktische Informatie

De online events vinden plaats via Zoom en bij aanmelding ontvang je een uitnodiging om de Zoom-bijeenkomst bij te kunnen wonen.

De meeste offline workshops en trainingen vinden plaats in mijn atelier in Nootdorp.

Elke andere offline event (niet zijnde een workshops of trainingen) vindt grotendeels plaats op een nader te bepalen locatie. 

Het is Keuze vrij bij Mij. Laten we vooral op een gezonde wijze met elkaar omgaan in liefde en respect voor ieders mening.

Lees de algemene voorwaarden bij deelname aan een event van Barbara van Stein