EVENTS

Maandag Meditatie Motivatie

6 juni om 20.00 uur via Zoom

Momenteel lijkt het alsof alles op zijn grondvesten te trillen. Verbindingen met familie en vrienden zijn niet zo vanzelfsprekend meer. In een tijd vol onrust is het best lastig om te blijven geloven en vertrouwen te houden in jezelf.

Daarom is het zo belangrijk om die verbinding met jezelf en met het groter geheel (wat dat volgens jou ook mag zijn), te behouden. Meditatie zorgt ervoor, dat jij je verbonden gaat voelen, inzichten krijgt en motiveert om dicht, heel dicht bij jezelf te blijven. Daarnaast maakt het jouw balans voelbaar en sterkt het de innerlijke verbinding en kompas! 

Elke 1e maandag van de maand hou ik om 20.00 uur de Maandag Meditatie Motivatie. Dit doen we samen, om zo op een fijne EN krachtige wijze opnieuw te verbinden.

Doe je mee? De volgende Maandag Meditatie Motivatie is op 6 juni om 20.00 uur. Iedereen kan meedoen, het is online via Zoom en het is gratis!

Reiki Reading

Wil je ook een waardevolle avond voor jezelf? Om opnieuw te ontdekken en te ervaren dat je met aandacht naar jezelf gemakkelijk weer in het voelen kan zitten? Hoe mooi is het als je weer jouw lichtkracht ervaart in jezelf en een ongekende kracht kan opmerken om je heen! Tijd dus om weer te ervaren dat je er niet alleen voor staat en om de verbinding te voelen die er altijd al was om je heen. Er is zoveel meer dan wat je kan zien!

Ontdek opnieuw de kracht in en om je heen met een krachtige reinigingsmeditatie door Manon Zohlandt, hemelse boodschappen en aardse inzichten vanuit de ImaginatieKaarten door Barbara van Stein en Reiki-kracht.

Vrijdag 10 juni om 19.30 uur in de Groene Wij te Zoetermeer

Steun een beetje en ontvang veel!

Via Petje.af, een creatorsplatform, kan je mij en de Eigen Wijze Jongerengroep steunen door een mini bedrag per maand. Voor 3 euro per maand staat elke nieuwe week de Maandag Week Motivatie voor je klaar met een ImaginatieKaart en een rune voor de komende weekenergie.

Op woensdag maak je kans op een persoonlijke boodschap op basis van een ImaginatieKaart voor een liefdevolle schop onder je kont, een vrolijke oppepper of die extra steun in de rug om dat te doen waar je hart van gaat springen en je ziel van gaat zingen! 

Er is nog zoveel meer te ontdekken! 

Paranormaal Alternatief

Paranormaal Alternatief is hét spirituele event van Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare! Op dit event vind je  Barbara en Brenda met de ImaginatieKaarten, runen en consulten EN een lezing over de runen als jouw persoonlijke reisbegeleiders!

Pinksterweekend 4 en 5 juni 2022

De CreatieReis

Dit is wat je noemt een reis van je leven! Tot nu toe maken deelnemers enorme sprongen gedurende deze reis! Voelen sterker hoe ze (niet en juist wel) willen leven en werken steeds meer gericht vanuit hun hart! Ze kunnen bijna niet anders meer, omdat de CreatieReis een sterk en vernieuwd fundament in je legt!

De CreatieReis doe je om jouw zielsmissie te realiseren en de noodzaak ervan voelbaar te maken!

Start maandag 12 september om 13.00 uur

Interesse maar kan je deze datums niet? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe startdata en events in je mail.

Praktische Informatie

  • De Zoommeetings worden meestal gehouden op een maandagavond.  Ze worden niet eerder dan een paar weken van te voren ingepland.
  • Elke online event vindt plaats via Zoom en bij aanmelding ontvang je een uitnodiging om de Zoom-bijeenkomst bij te kunnen wonen.
  • Elke offline workshop/training vindt plaats in mijn atelier in Nootdorp. Het is Keuze vrij bij Mij. Laten we vooral op een gezonde wijze met elkaar omgaan in liefde en respect voor ieders mening.
  • Elke andere offline event (niet zijnde een workshops of trainingen) vindt grotendeels plaats op een nader te bepalen locatie. 
  • Voor elk event gelden de algemene voorwaarden.