EVENTS

SoulCollage Maandag

Maandag 3 april om 20.00 uur!

Thema: Aarden
Een thema die vele aspecten kan laten zien. Zoals: Hoe kom je meer uit je hoofd in je gevoel en hoe is jouw verbinding met Moeder Aarde? Ook kan je bij dit thema helder krijgen hoe het zit met jouw onderbuikgevoel?

Gratis via Zoom

SoulCollage is een hele eenvoudige en krachtige techniek om iets zichtbaar te maken wat onbewust bij je leeft! Hierdoor kan je een flinke portie verwondering EN een verdiepende verbinding met jezelf krijgen! 

 Je kan meedoen met SoulCollage Maandag als je een gevorderde bent of als het jouw eerste keer is. Ook als je wel creatief bent of denkt niet creatief te zijn. Het maakt voor SoulCollage niets uit! Iedereen kan dit!

Deze avonden zijn heel laagdrempelig en iedereen kan mee doen! 

Doe je mee? Het is online via Zoom en het is gratis!

Op mijn kanaal op Telegram kan je de bijzondere en veelzeggende creaties terugvinden!

Tijd voor jezelf: Reiki & Reading

Wil je ook een waardevolle avond EN wil jij ervaren hoe je met aandacht naar jezelf gemakkelijk weer in het voelen kan zitten?

Tijdens deze avond kan jij  jouw lichtkracht gaan ervaren  en dat er een ongekende kracht om je heen aanwezig is!

Manon Zohlandt en Barbara van Stein laten je ontdekken dat je er niet alleen voor staat en dat zachte aandacht naar jezelf zoveel meer in beweging zet.

Je ontvangt een krachtige reinigingsmeditatie, hemelse boodschappen en aardse inzichten vanuit de ImaginatieKaarten en tot slot nog een portie Reiki-kracht om zo helemaal in je lichaam te landen! 

Vrijdag 7 april van 19.30-21.30 uur

Beursagenda

De komende tijd sta ik op een aantal beurzen met de ImaginatieKaartenset, mini-consulten, nieuw intuïtief schilderwerk en de runen!

Op zondag 26 maart sta ik op de Zielsgelukkig Verbinding Beurs in het Fletcher Hotel in Nieuwegein.

In het weekend van 1 & 2 april sta ik op de Paranormaal Alternatief in de Broodfabriek in Rijswijk en geef ik de lezing “De Runen als je persoonlijke reisbegeleiders.”.

Op zondag 25 juni Ibiza Goes Big van Lotus Kracht ook in de Broodfabriek in Rijswijk. Een anders dan anders beurs met optredens en roodtrucks. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel!

Kortingscode Paranormaal Alternatief: BARBARA

Start CreatieReis in april!
De CreatieReis is DE reis van je leven! Tijdens deze reis voel je de noodzaak van jouw zielsmissie uit te dragen door zachte maar intense stappen te zetten. Elke keer weer ga je hierdoor opnieuw ontdekken wat je nu bewust als onbewust doet. Er wordt een krachtige bewustwordingsproces in gang gezet en jij kan hierdoor zomaar jouw zielsmissie gaan realiseren! Puur door het intuïtieve creatieproces aan te gaan!
 
De CreatieReis is een avontuur waarbij jij jezelf ten volle leert kennen. Ook worden oude stukken helder gemaakt om jouw een ander perspectief te geven.  
 
Dit alles heeft tot gevolg dat je aan het eind van de CreatieReis niets anders meer kan doen dan waar je hart van gaat springen en je ziel van gaat zingen! 

Donderdag 20 april van 13.00-17.00 uur

Weekenergie en Persoonlijke Boodschappen

Via Petje Af, een creatorsplatform, ontvang je via de mail, voor slechts 3 euro in de maand, elke week de Maandag Week Motivatie. Dit is de energie die geduid is door de combinatie van een ImaginatieKaart en een Rune. Een motiverende energie die je die week het beste kan inzetten.

Voor 6 euro in de maand maak je, naast de Maandag Week Motivatie, elke week kans op  een persoonlijke boodschap via een ImaginatieKaart.

Waarom zou je dit doen? Nou, soms heb je namelijk even die liefdevolle schop onder je kont nodig of een vrolijke oppepper die je extra steun geeft in de rug!  

Een kleine bijdrage voor een groots inzicht!

Je hebt interesse, maar kan je deze datums niet?

Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuws over datums events, trainingen en inspirerende blogs!

Praktische Informatie

De online events vinden plaats via Zoom en bij aanmelding ontvang je een uitnodiging om de Zoom-bijeenkomst bij te kunnen wonen.

De meeste offline workshops en trainingen vinden plaats in mijn atelier in Nootdorp.

Elke andere offline event (niet zijnde een workshop of training) vindt grotendeels plaats op een nader te bepalen locatie. 

Het is Keuze vrij bij Mij. Laten we vooral op een gezonde wijze met elkaar omgaan in liefde en respect voor ieders mening.

Lees de algemene voorwaarden bij deelname aan een event van Barbara van Stein