EVENTS

Maandag Meditatie Motivatie

5 september om 20.00 uur via Zoom

Dit is misschien wel een van de meest toegankelijke events van Barbara van Stein: De Maandag Meditatie Motivatie! Momenteel lijkt het alsof alles op zijn grondvesten te trillen. Verbindingen met anderen en oude routines zijn niet zo vanzelfsprekend meer. In een tijd vol onrust is het best lastig om te blijven geloven en vertrouwen te houden in jezelf.

Daarom is het zo belangrijk om die verbinding met jezelf en met het groter geheel (wat dat volgens jou ook mag zijn), te behouden. Meditatie zorgt ervoor, dat jij je verbonden gaat voelen, inzichten krijgt en motiveert om dicht, heel dicht bij jezelf te blijven. Daarnaast maakt het jouw balans voelbaar en sterkt het de innerlijke verbinding en kompas! 

Elke 1e maandag van de maand om 20.00 uur kan je de Maandag Meditatie Motivatie volgen via Zoom. Verbinden doen we samen en dat kan op een fijne EN krachtige wijze door meditatie! Elke gegeven meditatie is altijd ergens terug te beluisteren. De meditatie van 4 juli vind je hier.

Doe je mee? De volgende Maandag Meditatie Motivatie is op 5 september om 20.00 uur. Iedereen kan meedoen, het is online via Zoom en het is gratis!

Reiki & Reading

Dit event is niet alleen van Barbara van Stein. Deze doe ik samen met Manon Zohlandt van Liefdevol Yoga.

Wil jij een waardevolle avond, een waar kadootje aan jezelf? Meld je dan aan voor een avond vol persoonlijke aandacht. Het zet jouw lichtkracht aan en een ongekende kracht ga je om en door je heen ervaren! Dan weet en voel je, dat er is zoveel meer dan wat je kan zien! 

We starten met een diepe reinigingsmeditatie, gegeven door Daarna ga je hemelse boodschappen en aardse inzichten ontvangen vanuit de ImaginatieKaarten gegeven door Barbara van Stein. Als afsluiting krijg je een geweldige boost aan Reiki-energie!

Vrijdag 14 oktober om 19.30 uur in de Groene Wij te Zoetermeer

Week Motivaties en Persoonlijke...

Via Petje Af, een creatorsplatform, ontvang je voor 3 euro in de maand elke week de Maandag Week Motivatie. Dit is de energie die geduid is door de combinatie van een ImaginatieKaart en een Rune. Een motiverende energie die je die week het beste kan inzetten.

Voor 6 euro in de maand maak je, naast de Maandag Week Motivatie, elke week kans 0p  een persoonlijke boodschap op basis van een ImaginatieKaart voor een liefdevolle schop onder je kont, een vrolijke oppepper of die extra steun in de rug om dat te doen waar je hart van gaat springen en je ziel van gaat zingen!  

Voor al  jouw aardse inzichten en hemelse boodschappen 

Beurzen

Op 24 en 25 september sta ik weer op Paranormaal Alternatief. Dit is hét spirituele event van Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare! Op dit event vind je  mij met de ImaginatieKaarten, runen en consulten EN een lezing over de runen als jouw persoonlijke reisbegeleiders! 

Op 2 oktober sta ik op een beurs in Blokker!

Paranormaal Alternatief 24 & 25/9 

Kortingscode: BARBARA

De CreatieReis

Dit event van Barbara van Stein is meer een reis van je leven! Tot nu toe maken deelnemers enorme sprongen gedurende deze reis! Voelen sterker hoe ze (niet en juist wel) willen leven en werken steeds meer gericht vanuit hun hart! Ze kunnen bijna niet anders meer, omdat de CreatieReis een sterk en vernieuwd fundament in je legt!

De CreatieReis doe je om jouw zielsmissie te realiseren en de noodzaak ervan voelbaar te maken!

Start maandag 12 september om 13.00 uur

Interesse maar kan je deze datums niet? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe startdata en events in je mail.

Praktische Informatie

De online events vinden plaats via Zoom en bij aanmelding ontvang je een uitnodiging om de Zoom-bijeenkomst bij te kunnen wonen.

De meeste offline workshops en trainingen vinden plaats in mijn atelier in Nootdorp.

Elke andere offline event (niet zijnde een workshops of trainingen) vindt grotendeels plaats op een nader te bepalen locatie. 

Het is Keuze vrij bij Mij. Laten we vooral op een gezonde wijze met elkaar omgaan in liefde en respect voor ieders mening.

Lees de algemene voorwaarden bij deelname aan een event van Barbara van Stein