EVENTS

Facebook Live

Omdat je toe bent aan nieuwe inspiratie!

Vanaf mijn Facebook groep De Kunst van het leven geef ik gratis Live’s. Tijdens deze lives behandel ik thema’s zoals zelfliefde, zelfheling, intuïtie, vertrouwen, onzekerheden en de verbinding met jezelf. Ook neem ik je graag mee in hoe je SoulCollages maakt. Het is vooral bewust worden van jezelf door introspectie en uiteraard actief aan de slag te gaan met creativiteit (SoulCollage) en de inzichten die je hebt gekregen.

Wat kan je eruit halen?

Veel inzichten, zelfreflectie-momenten, bewust worden waarom je doet zoals je doet en verbindingen zien tussen ogenschijnlijk losse gebeurtenissen.

Eerstvolgende data:

  • dinsdag 8 juni om 16.30 uur
  • maandag 14 juni om 9.00 uur
  • maandag 21 juni om 17.00 uur

Aanmelden

Word lid van de Facebook Groep De Kunst van het Leven daar kan je alle lives gratis bijwonen. De groep bestaat uit leden met uiteenlopende achtergronden die actief posten en inspireren

Interesse maar kan je deze data niet? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe startdata en events in je mail.

Praktische Informatie

  • De FaceBook-lives worden gehouden op verschillende dagen en tijden van de week, zodat iedereen eens een kans heeft om ze live te volgen. Ze worden niet eerder dan een paar weken van te voren ingepland.
  • Elke online event vindt plaats via Zoom en bij aanmelding ontvang je een uitnodiging om de Zoom-bijeenkomst bij te kunnen wonen.
  • Elke offline workshop vindt plaats in mijn atelier in Nootdorp. Er komen maximaal 3 deelnemers. Hierdoor heb je voldoende ruimte om op 1,5 meter van elkaar te werken, gewoon omdat dit fijn is. Ik vraag je niet om een mondkapje te dragen, of je gevaccineerd bent of om een testuitslag.. Laten we vooral op een gezonde wijze met elkaar omgaan in liefde en respect voor ieders mening.
  • Elke offline event (niet zijnde een workshops of training) vindt grotendeels plaats op een nader te bepalen locatie. Gezien de huidige situatie zullen deze events vooralsnog niet plaatsvinden.
  • Voor elk event gelden de algemene voorwaarden, zoals vermeldt in de link onderaan mijn pagina.