EVENTS

Kunst van het Leven

Omdat je toe bent aan nieuwe inspiratie!

In de  Facebook groep De Kunst van het Leven geef ik onder andere lives en plaats ik posts over thema’s zoals zelfliefde, intuïtie, vertrouwen, onzekerheden en de verbinding met jezelf.

Ook kan je ontdekken wat SoulCollage voor jou kan betekenen. Dus  veel inzichten, zelfreflectie-momenten, bewustwording  en verbindingen gaan zien tussen ogenschijnlijk losse gebeurtenissen.

Aanmelden

Word lid van de Facebook Groep De Kunst van het Leven dan mis je niets! De groep bestaat uit leden met uiteenlopende achtergronden die actief posten en elkaar inspireren.

Wonderlijke Woensdag

Elke woensdag krijg je op Facebook de mogelijkheid een ImaginatieKaart te kiezen of je kan tijdens een live van een uur om een kaart vragen voor een hemelse boodschap of een aards inzicht. 

Elke week een ander tijdstip!

Woensdag 1 december om 08.30 uur is er weer een LIVE!

Workshop Kennis Maken

Tijdens deze workshop ga je letterlijk kennis maken met jezelf en met nog niet zichtbare delen in jezelf! Dit doe je door intuïtief, creatief en meditatief bezig te zijn. 

Er zijn 3 workshops ingepland. Deze zijn op:

Vrijdag 10 december 2021 en op vrijdag 21 januari 2022

Paranormaal Alternatief

Paranormaal Alternatief is hét spirituele event van Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare! Beleef een weekend vol spirituele workshops, lezingen, muziekconcerten en podiumdemonstraties.

Op dit event vind je  Barbara en Brenda met de ImaginatieKaarten, runen en consulten.

Weekend van 29 en 30 januari 2022. 

CreatieReis

Dit is wat je noemt een reis van je leven! Tot nu toe maken deelnemers enorme sprongen gedurende deze reis! Voelen sterker hoe ze (niet en juist wel) willen leven en werken steeds meer gericht vanuit hun hart! Ze kunnen bijna niet anders meer!

De CreatieReis om jouw zielsmissie te realiseren en de noodzaak ervan voelbaar te maken!

NOG 3 PLEKJES VRIJ!

Vrijdag 25 maart 2022 om 13.00 uur

Interesse maar kan je deze data niet? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe startdata en events in je mail.

Praktische Informatie

  • De FaceBook-lives worden gehouden op verschillende dagen en tijden van de week, zodat iedereen eens een kans heeft om ze live te volgen. Ze worden niet eerder dan een paar weken van te voren ingepland.
  • Elke online event vindt plaats via Zoom en bij aanmelding ontvang je een uitnodiging om de Zoom-bijeenkomst bij te kunnen wonen.
  • Elke offline workshop vindt plaats in mijn atelier in Nootdorp. Het is Keuze vrij bij Mij. Laten we vooral op een gezonde wijze met elkaar omgaan in liefde en respect voor ieders mening.
  • Elke offline event (niet zijnde een workshops of training) vindt grotendeels plaats op een nader te bepalen locatie. 
  • Voor elk event gelden de algemene voorwaarden.