PERSOONLIJKE IMAGINATIEKAART

Op afstemming

Een persoonlijke schildering met een levensthema

Wil je een persoonlijke ImaginatieKaart? Dat is een helende K.U.N.S.T.-werk, maar dan kijken we samen eerst naar het levensthema die er nu speelt. Deze schildering gaat inclusief een thema-omschrijving in de 2e set van de ImaginatieKaarten (nr. 34 t/m 66).

Het is en blijft een krachtige schildering voor jou die voelbaar en zichtbaar iets (zowel bewust als onbewust) bij je in beweging gaat brengen. In beweging op mentaal, energetisch als op fysiek niveau. Het doet werkelijk wat met je en dat jaren lang!

In afstemming gemaakt

Tijdens het schilderen ga ik afstemmen op jouw energie. Het is niet alleen een schildering, maar je krijgt er ook een persoonlijke boodschap bij met eventueel (indien nodig) bij. 

Zo’n Helende K.U.N.S.T. zegt enorm veel op zoveel niveau’s  over jou en jouw levensthema.. Door een visualisatie te doen (de Imaginatie-oefening), die ook in de handleiding staat van de ImaginatieKaartenset, ga je een nieuwe ervaring opdoen omtrent jouw levensthema. Het brengt een ander perspectief, waardoor je anders naar het ontstaan van dit thema leert kijken.

ImaginatieKaart Levenslot

Wat doe ik precies?

Jouw persoonlijke ImaginatieKaart wordt geschilderd op een kartonnen kaart van ongeveer 12 x 19 cm. Doordat de afbeelding gerelateerd is aan een levensthema, heeft het meestal één onderwerp en dus één soort energie.

Alles wat ik intuïtief hoor, zie en voel krijgt plek op de ImaginatieKaart. Vooraf en soms achter weet ik niet wat en waarom ik het heb geschilderd. Alles krijgt spontaan vorm onder mijn handen door de juiste kleur, schaduw of lichtsterkte. Het is zo puur en zuiver als mogelijk mijn aandacht volgen. Zo ontstaat, uit ogenschijnlijke losse onderdelen, een afbeelding. 

Vooraf weet ik dus niet wat ik ga schilderen. Ook voor mij is het vaak een verrassing wat zichtbaar wordt. Het is een proces vol vertrouwen en overgave voor jou als voor mij. Indien ik vind dat het nodig is, neem ik tussendoor contact met je op om het proces al eerder aan je voor te leggen. Vaak is dit ook nodig om de schildering in de juiste energie voort te zetten.

Het kunstwerk kan je triggeren en weerstand geven. Het is wel altijd positief, liefdevol en motiverend, alleen heb je soms wat tijd nodig om dit zo te ervaren.

Ja, best intens!

Mogelijk is het best even intens om het te ontvangen. Een levensthema is vaak een groot ding en ligt jouw focus meer aan de donkere zijde ervan.

Daarom nemen we de tijd bij de overdracht! Er zitten namelijk nog zoveel meer verborgen in dit K.U.N.S.T.-werk, jouw persoonlijke ImaginatieKaart.  

Om de helende kracht hiervan heel voelbaar te maken, kan je met regelmaat de Imaginatie-oefening doen. Deze ontvang je bij de overdracht. Ook kan er tijd gereserveerd worden om deze oefening samen met jou te doen.

Persoonlijke boodschap

Bij jouw persoonlijke ImaginatieKaart ontvang je, naast de Imaginatie-oefening, een persoonlijke en intuïtief geschreven boodschap gericht op het afgestemde levensthema. Niet alleen het thema is belangrijk, maar vaak ook hoe een schildering tot stand is gekomen en in welke fases zich heeft ontwikkeld. Het creatieproces an sich is namelijk net zo belangrijk als het eindresultaat.

Een persoonlijke ImaginatieKaart is een pracht kado aan jezelf!

Praktische Informatie

Een persoonlijke ImaginatieKaart heeft in principe één energie en daardoor zijn de afmetingen van de schildering niet al te groot.

Het wordt geschilderd op een stevige kartonnen kaart van ongeveer 12×19 cm. Voordeel van deze grootte is, dat je het overal mee naar toe kan nemen in je tas of koffer!

Beide kanten van de kaart worden beschilderd, alleen de voorkant krijgt de schildering met betrekking tot het levensthema. De kaart krijgt een UV-vernislaag.

De kosten

Een persoonlijke ImaginatieKaart kost 333 euro/florijn incl 9% BTW. Daarbij is inbegrepen:

  • een contactmoment vooraf met elkaar in overleg (telefonisch, via Zoom of in het atelier)
  • een intuïtief geschreven boodschap
  • de Imaginatie-oefening
  • tijd om aan te geven wat er gebeurde tijdens het creatieproces. 

Wil je gelijk dieper in jouw persoonlijke ImaginatieKaart stappen om zo te ervaren wat voor inzichten het je wilt geven? Dan kan je een extra uur inboeken voor de Imaginatie-oefening a 70,00 euro/florijn (incl 21% BTW).