READINGS

Tijd voor inzicht!

Readings voor hemelse boodschappen en aardse inzichten!

Noodzaak hoeft er niet altijd te zijn om een reading aan te vragen. Mogelijk zijn er vaak andere, ogenschijnlijk minder noodzakelijke, redenen voor jou om een reading aan te vragen.

Tijd voor inzicht, omdat:

  • een lastige situatie steeds weer terugkeert;
  • er behoefte is aan een nieuwe beweging. Puur omdat je merkt dat je vastloopt;
  • je een nieuwe spannende stap gaat zetten en behoefte hebt aan bevestiging en motivatie;
  • je in deze tijd  verbondenheid en steun wilt creëren  in en met een mooie groep mensen.
Readings

Achtergrondinformatie over readings

Een reading is een enkele kaart of meerdere kaarten in een patroon die totaal iets zegt over de energie die er was, nu aanwezig is of gaat spelen. Alleen ik voorspel geen toekomst. Wel geef ik inzicht in het verleden, motivatie en steun in het heden en uitzicht op hoe het kan gaan in de toekomst. Soms haal ik dat zelfs uit een enkele kaart.

Door afstemming op de energie van de deelnemer en door afstemming op alles om mij heen, kan, in een aantal gevallen, zo zijn dat de kaarten iets heel specifieks aan mij doorgeven. Dan zie ik het als het ware “bewegen” op de kaart. 

De ene deelnemer staat meer open staat voor boodschappen en  inzichten, dan een ander. Meer geslotenheid bij de ander kan altijd voorkomen, doordat iemand een minder goede ervaring heeft gehad, gewoon wat sceptisch is (niet meer dan logisch) of het spannend vindt. Elke reading is daarom anders, zelfs als de intuïtief getrokken kaart dezelfde is als daarvoor.

Readings geven geen lifetime uitsluitsel hoe het zal gaan. Wel geeft het een helder inzicht op dat specifieke moment wat beklijft. Daarom kan je zeggen, dat het een boodschap/inzicht geeft voor langere duur!

Wat kan je met een reading?

Vijf jaren lang heb ik elke week korte readings gegeven op Facebook tijdens de Wonderlijke Woensdagen en sta ik regelmatig op beurzen en evenementen, waaronder de Paranormaal Alternatief. Hierdoor heb ik inmiddels vele reacties gekregen en ervaringen opgedaan.

Als terugkoppeling krijg ik vaak, dat het niet alleen een bevestiging is van hun keuze, maar om er ook volhardend mee verder te gaan. Ook dat het een helder zelfinzicht gaf in een oud patroon dat steeds terugkeert. Daarnaast merk ik dat de boodschappen mensen emotioneel diep kan raken en het daarom aanspoort om er iets mee te doen.

Laat je motiveren!

Opmerkingen als “zie je wel, ik ben niet gek!”, “kippenvel overal” en “jeetje, dat doet wat met mij nu je het zo zegt” heb ik meer dan eens gehoord. Deze opmerkingen motiveren mij weer om steeds readings te houden en ik hoop dat het jou motiveert om een reading aan te vragen!

“Weet, dat niet alles wat je wilt, nodig is. Wel kan je altijd helderheid krijgen waar het nodig is!”

Praktische Informatie

Soorten readings:

    • Persoonlijke readings vinden in mijn atelier in Nootdorp (ZH) of online via Zoom plaats. Duur is 1-1,5 uur. Kosten 111,00 euro/florijn incl 21% BTW.
    • Groepsreadings van min 5 tot max 8 personen voor bijv. vriendinnen bij de gastvrouw thuis. De gastvrouw nodigt uit en verzorgt hapjes en drinken. Duur afhankelijk van de grootte van de groep. Kosten 15,00 euro/florijn per persoon incl 21% BTW. De gastvrouw ontvangt een GRATIS reading. Rij-afstand max 1 uur (vanaf Nootdorp).
    • Readings op een event worden altijd, in nader overleg met elkaar, besproken.

Bij de readings gebruik ik ImaginatieKaarten en, indien gewenst, de runen.

Elke reading wordt in overleg ingepland en nader toegelicht.

Geef, op het aanmeldformulier, aan welke dagen/dagdelen jouw voorkeur heeft of wanneer jij mij wilt uitnodigen voor een beurs of event.

Binnen 2 werkdagen neem ik telefonisch of via de mail contact met je op.