Reiki en Reading

Tijd voor jou!

Omdat je meer bent dan je gedachten!

De workshop Reiki en Reading is speciaal ontwikkeld voor deze ingewikkelde tijd. De tijd van duizenden meningen, vele gedachten, afhankelijkheid van systemen en gecreëerde schaarste. Door meditatie, reiki en een speciale reading kan je weer het gevoel ervaren dat je meer bent dan alleen je lichaam, wat anderen in je zien en jouw vele gedachten.

Er is ook zoveel meer licht en het kan, zelfs in deze tijd, ook zoveel meer lichter aanvoelen!

Echte aandacht naar en voor jezelf

Het is heel fijn om weer jouw lichtkracht te ervaren in jezelf, door puur oprechte en volledige aandacht naar en voor jezelf.

Manon Zohlandt en Barbara van Stein laten je ervaren dat je er niet alleen voor staat en dat deze zachte aandacht zoveel meer in beweging brengt.  Zo ga je weer de verbinding voelen, die er altijd al was in en om je heen. Want er is zoveel meer! Zoveel meer dan wat je kan zien!

Reiki en Reading

Wie zijn Manon en Barbara?

Wij kennen elkaar al zo’n 30 jaar en hebben vele levensfases met elkaar gedeeld! Hierdoor hebben we gezien dat elke levensfase en ervaringen die daarbij horen, goud in zich heeft. Ook al voelt dat op dat moment niet zo!

Manon Zohlandt
Zij is spontaan, open en een op en top hartsvrouw.  Sinds een aantal jaren is zij gediplomeerd en gevorderd yoga docente Integrale yoga en gecertificeerd Yin yoga docente bij Liefdevol Yoga en ben ik verder ook bijgeschoold in: Nadi spierherstel, Zwangerschapsyoga, Yoga bij pijn, Stoelyoga, Meditatie en Yoga Nidra. Momenteel is zij een Energetische Coach in opleiding. Het liefst wil ze dat elk mens zijn/haar eigen waarde ten volle leert kennen. 
 
Barbara van Stein
Zij is sensitief, intuïtief en vooral een creatief wezen. Verder is zij VerBeeldend Kunstenaar, creator van de ImaginatieKaarten, Reiki-master, SoulCollage-facillitator en geeft zij trainingen om via het creatieproces zoveel meer te ontdekken en zichtbaar te maken over jezelf. Het liefst maakt zij van iedereen een hoeder van het licht!
 
Geef jouw hart wat meer speelruimte!

Door de combi van Reiki en Reading kan je bewuster een keuze maken, een gerichte hartsactie inzetten en jezelf speelruimte geven. Dit kan weer leiden tot allerlei nieuwe ervaringen. Met als gevolg vele nieuwe wijsheden en inzichten. Hierdoor leer je weer te vertrouwen op jouw hart en jouw innerlijke en lichamelijke wijsheid. Zo ga je merken dat jij jouw hart weer volledig ontmoet!

Wat ga je ontvangen?

Je gaat eerst een krachtige reinigingsmeditatie doen die wordt gegeven door Manon. Daarna krijg je hemelse boodschappen en aardse inzichten vanuit de ImaginatieKaarten van Barbara.

Tot slot krijg je nog een flinke portie Reiki-kracht om helemaal in je lichaam te landen, te verlichten en op te laden! 

Op deze avond krijg je dus een krachtige combinatie van zelfreiniging en -heling, inzichten en universele helende energie.

Voor, na en tussendoor is er tijd om even bij te komen met een heerlijke warme kop thee en lekkere versnaperingen.

Reiki geven

Praktische Informatie

  • De workshop Reiki en Reading wordt 2 jaarlijks ingepland. Meestal in het voor- en najaar.
  • De eerstvolgende is ingepland op 7 april 2023
  • Het is een samenwerking met Liefdevol Yoga van Manon Zohlandt
  • Elke workshop is ‘s avonds van 19.30 tot 22.00 uur met een kleine uitloopmogelijkheid.
  • De locatie is altijd Eigen Wij op de Voorweg 112 te Zoetermeer. 
  • Parkeren kan bij de flats aan de overkant op de Hoevenbos.
  • Je krijgt een flinke dosis nieuwe energie, eyeopeners, inzichten en bevestigingen.
  • Je krijgt liefdevolle aandacht en persoonlijke begeleiding met een liefdevolle schop onder je kont.
  • Koffie, thee, fruit en iets lekkers staat altijd voor je klaar
  • De kosten zijn 45 euro/florijn inclusief BTW.