INFO EN AANMELDEN

Reiki & Reading

Reiki Reading
In deze tijd van duizenden meningen, vele gedachten, afhankelijkheid van systemen en schaarste is het fijn om weer het gevoel te ervaren dat je meer bent dan alleen je lichaam en gedachten. Dat je ook licht bent en zoveel meer in je hebt, dan wat je kan bedenken.

Wil je ook een waardevolle avond voor jezelf? Wil jij weer ontdekken en ervaren hoe je met aandacht naar jezelf gemakkelijk weer in het voelen kan zitten?

Hoe mooi is het om weer jouw lichtkracht te ervaren in jezelf en een ongekende kracht kan opmerken om je heen? Manon Zohlandt en Barbara van Stein laten je weer ervaren dat je er niet alleen voor staat en dat zachte aandacht naar jezelf zoveel meer in beweging brengt in jezelf.

Zo ga je weer de verbinding die er altijd al was in en om je heen. Er is zoveel meer, dan wat je kan zien!

Wat ga je doen?
Je gaat een krachtige reinigingsmeditatie doen. Daarna krijg je hemelse boodschappen en aardse inzichten vanuit de ImaginatieKaarten. Tot slot nog een portie Reiki-kracht om helemaal in je lichaam te landen!
Tussendoor is er tijd voor een warme kop thee en heerlijke versnaperingen.

Wat zijn de kosten?
Deze avond kost voor de early birds 45,00 euro (aanmeldingen tot en met 15 augustus). Vanaf 16 augustus zijn de kosten 49,95 euro. Deze bedragen zijn inclusief BTW..

Wanneer en waar?
vrijdagavond 14 oktober 19.30-22.00 uur. Groene Wij, voorweg 112 te Zoetermeer

AANMELDEN
Bij verzending van dit formulier ben je nog tot niets verplicht. Na ontvangst van de aanmelding, kijken wij of er nog plek is. Zo ja, dan krijg je een bevestiging dat je een plek hebt verworven! De link om de betaling te voloen voor deze Reiki Reading-avond, ontvang je vrijwel direct daarna.

Alle persoonlijke klantgegevens die u toestuurt, worden puur en alleen gebruikt door Barbara van Stein om de aanmelding goed te laten verlopen. Daarnaast geeft u toestemming om u op de hoogte te brengen van nieuwe en lopende activiteiten van Barbara van Stein. Er is altijd een mogelijkheid om hiervoor af te melden. Alle gegevens die u vermeld in deze formulieren, worden niet beschikbaar gesteld aan derden.