REVIEWS

Ondertussen al meerdere Eigen Wijze Sessies gedaan bij Barbara. Altijd zijn die verrassend! Met goede inzichten. Het kan ook wel eens wat spannend zijn, wat er weer uit zal komen, het is altijd iets waar je weer verder mee kan. Het heeft mij al veel inzichten gegeven waardoor ik steeds een stapje verder kom. Het mooie van die kaarten is ook dat je ze nog hebt als aandenken. Dat betekend dat je ze erbij kan pakken als je het nodig hebt. Barbara heeft de gave om samen met jou tot de kern te komen! Ze is doortastend, relax en heel waardevol.
Carolien
Ik wil je nogmaals bedanken voor de prachtige kaart! Ik voel de liefde en de kracht die het uitstraalt! Ik ben er superblij mee. Ook de met de begeleidende tekst! De verandering is al aan de gang, maar op een heel ander vlak dan we dachten.
Monique
Vanaf het moment bij het intake gesprek was ik meteen geraakt door haar sterke steekwoorden voor het KUNST-WERK. Barbara kan geweldig de woorden in een ziel rakende kunstwerk omzetten. Ze houdt je vanaf het begin van de creatieproces op de hoogte van wat er vanuit het gevoel gecreëerd gaat worden. Het voelde zwaar gevoel van begin tot het afleveren van het KUNST-WERK, maar ik kreeg er ook warm en tintelend gevoel rondom mijn hart bij! Ik wist dat het prachtige creatie ging worden. Ik ben haar dankbaar voor haar geweldige KUNST-werk. Haar persoonlijke en intuïtief geschreven boodschap raakt je hart en ziel. Daarbij heb ik wel tranen laten vallen. Dit helende KUNST-werk is ook mijn zielsmissie, het voelt dichtbij en toch ook ver weg. Haar missie is zeer geslaagd en nu mijn missie nog! Aan ieder persoon die interesse heeft om zo’n creatie te laten maken door Barbara is zeker moeite waard om aan jezelf cadeau te doen.
Lin
De CreatieReis voelt voor mij als een reis door een nieuwe wereld en met een andere taal. Door iedere maand in de energie van de Rune te stappen, leer ik deze wereld en taal steeds beter kennen.Het is een reis die meer innerlijke lagen aanraakt dan ieder andere workshop heeft kunnen bereiken.
Brenda
Ik pak nu veel meer mijn rust en de ruimte. Hiervoor heb ik grenzen leren stellen in mijn werk, maar daardoor is het nu ook duidelijker wat ik wil.
Anja
Kaarten met een boodschap zijn bij mij altijd welkom. Des te meer omdat ik jou als kunstenares ken en respect heb voor je kwaliteiten en alles wat je doet.
Wil
Zooo, zooo, zooo blij met de ImaginatieKaartendeck van Barbara!
Sheila
Ook al ben ik nog veel aan het verwerken, ik zie ook de enorme stappen die ik heb gemaakt. Er is vooral iets nieuws geboren en dat ben ik!
Corina
Wat een reis, een jaar (vol Eigen Wijze Sessies) is voorbij en wat heeft dit rupsje (red: een liefkozende naam voor haar dochter) een mooie transformatie gemaakt!
Yolanda
De magische RunenReis, magisch is het zeker. Vol onverwachte uitdagende gevoelens en gebeurtenissen. Confronterende en blije huppeltjes. Leerzame ontdekking hoe de runen tot mij spreken, meer dan ik had verwacht 🙂
Erika
Wat begon met zo'n grote weerstand werd langzaamaan aantrekkingskracht. Hoe hard ik er ook tegen vocht, steeds weer werd mijn aandacht ernaar toe getrokken. Het begon met rook, je blies zachtjes mijn kant op om het vuur te laten doen ontwaken. Het gevoel dat je zachter, milder naar jezelf mag kijken is zo enorm waardevol gebleken voor mij. Door de Eigen Wijze Sessie hielp jij me naar mezelf te kijken en luisteren op een manier die alles wat ik zelf al bezat leerde te omarmen en te gebruiken. Het heeft mijn leven verandert nu en voor altijd. Alles vanuit liefde en licht!
Sammy
Wat een liefdevolle energie komt hier vanaf. De kaarten voelen heerlijk en zien er geweldig uit. Wat kijk ik ernaar uit om hier mee te spelen.
Danielle
Ik geniet van alle berichtjes en lives. Zo spontaan, echt en wijs. En zo lief dat je altijd de wonderlijke woensdag doet. Met dan ook nog eens een persoonlijk berichtje. Hoe geweldig is het als je na jaren je eigen kaartenset hebt. Ik ben dol op kaartjes en ik gun je dat veel mensen plezier hebben van jouw kaarten en energie.
Patricia
De CreatieReis is met recht Magisch te noemen. Ik wist van tevoren niet precies wat ik kon verwachten, maar iedere maand ben ik weer verrast over de inzichten die ik op doe en het proces wat zich ontvouwt. Barbara weet dat op een heel eigen-wijze met liefde te begeleiden.
Marjolein
Ik word hier ZO blij van! Je hebt in mij iets aangewakkerd de afgelopen maanden. Prachtvrouw!
Marlies
Ben zo super blij met de kaarten, en ze werken zo fijn. Heb er echt heel veel aan. Iedere dag even mee bezig. Super bedankt dat je deze mooie set hebt gemaakt. Echt geweldig 😘
Ilse
De ImaginatieKaarten heb ik vastgehouden en in mijn lijf mogen voelen. Dat kwam behoorlijk binnen. Wat zijn ze sterk en krachtig. Bij sommige kaarten ben ik tot tranen geroerd. Deze energie laat ik door mij stromen en voelen. Wat zijn ze mooi!
Anuschka
Bij een aantal ImaginatieKaarten krijg ik ijskoude handen en rillingen over mijn rug (letterlijk). Ik voelde allerlei verschillende energiestromen. Niet normaal wat een kracht!
Linda