REVIEWS

Review Eigen Wijze Sessies: Ondertussen al meerdere Eigen Wijze Sessies gedaan bij Barbara. Altijd zijn die verrassend! Met goede inzichten. Soms was het wat spannend om wat er weer uit zou komen. Toch was het altijd iets waar ik weer verder mee kon. Het heeft mij al veel inzichten gegeven waardoor ik steeds een stapje verder kwam. Het mooie van die SoulCollagekaarten is ook dat je ze nog hebt als aandenken. Dat betekent dat je ze erbij kan pakken als je het nodig hebt. Barbara heeft de gave om samen met jou tot de kern te komen! Ze is doortastend, relax en heel waardevol.
Carolien
Review Eigen ImaginatieKaart: Ik wil je nogmaals bedanken voor de prachtige kaart! Ik voel de liefde en de kracht die het uitstraalt! Ik ben er superblij mee. Ook de met de begeleidende tekst! De verandering is al aan de gang, maar op een heel ander vlak dan we dachten.
Monique
Review Helende K.U.N.S.T.: Vanaf het moment bij het intake gesprek was ik meteen geraakt door haar sterke steekwoorden voor het KUNST-WERK. Barbara kan geweldig de woorden in een ziel rakende kunstwerk omzetten. Ze houdt je vanaf het begin van de creatieproces op de hoogte van wat er vanuit het gevoel gecreëerd gaat worden. Het voelde zwaar van begin tot het afleveren van het KUNST-WERK, maar ik kreeg er ook warm en tintelend gevoel van rondom mijn hart! Ik wist dat het een prachtige creatie ging worden. Ik ben haar dankbaar voor haar geweldige helende K.U.N.S.T.-werk. Haar persoonlijke en intuïtief geschreven boodschap raakt mijn hart en ziel. Daarbij heb ik wel tranen laten vallen. Dit helende K.U.N.S.T.-werk is ook mijn zielsmissie, het voelt dichtbij en toch ook ver weg. Haar missie is zeer geslaagd en nu mijn missie nog! Aan ieder persoon die interesse heeft om zo’n creatie te laten maken door Barbara: Het is zeker moeite waard om aan jezelf dit cadeau te doen.
Lin
Review CreatieReis: De CreatieReis voelt voor mij als een reis door een nieuwe wereld en met een andere taal. Door iedere maand in de energie van de Rune te stappen, leer ik deze wereld en taal steeds beter kennen.Het is een reis die meer innerlijke lagen aanraakt dan ieder andere workshop heeft kunnen bereiken.
Brenda
Review CreatieJaar: Ik pak nu veel meer mijn rust en de ruimte. Hiervoor heb ik grenzen leren stellen in mijn werk, maar daardoor is het nu ook duidelijker wat ik wil.
Anja
Review ImaginatieKaartenset: Kaarten met een boodschap zijn bij mij altijd welkom. Des te meer omdat ik jou als kunstenares ken en respect heb voor je kwaliteiten en alles wat je doet.
Wil
Review ImaginatieKaartenset: Zooo, zooo, zooo blij met de ImaginatieKaartendeck van Barbara!
Sheila
Review CreatieJaar: Ook al ben ik nog veel aan het verwerken, ik zie ook de enorme stappen die ik heb gemaakt. Er is vooral iets nieuws geboren en dat ben ik!
Corina
Review Eigen Wijze Sessies: Wat een reis, een jaar (vol Eigen Wijze Sessies) is voorbij en wat heeft dit rupsje (red: een liefkozende naam voor haar dochter) een mooie transformatie gemaakt!
Yolanda
Review CreatieReis: Magisch is het zeker. Vol onverwachte uitdagende gevoelens en gebeurtenissen. Confronterende en blije huppeltjes. Leerzame ontdekking hoe de runen tot mij spreken, meer dan ik had verwacht 🙂
Erika
Review Eigen Wijze Sessies: Wat begon met zo'n grote weerstand werd langzaamaan aantrekkingskracht. Hoe hard ik er ook tegen vocht, steeds weer werd mijn aandacht ernaar toe getrokken. Het begon met rook, je blies zachtjes mijn kant op om het vuur te laten doen ontwaken. Het gevoel dat je zachter, milder naar jezelf mag kijken is zo enorm waardevol gebleken voor mij. Door de Eigen Wijze Sessies hielp jij me naar mezelf te kijken en luisteren op een manier die alles wat ik zelf al bezat leerde te omarmen en te gebruiken. Het heeft mijn leven verandert nu en voor altijd. Alles vanuit liefde en licht!
Sammy
Review ImaginatieKaartenset: Wat een liefdevolle energie komt hier vanaf. De kaarten voelen heerlijk en zien er geweldig uit. Wat kijk ik ernaar uit om hier mee te spelen.
Danielle
Review algemeen: Ik geniet van alle berichtjes en lives. Zo spontaan, echt en wijs. En zo lief dat je altijd de wonderlijke woensdag doet. Met dan ook nog eens een persoonlijk berichtje. Hoe geweldig is het als je na jaren je eigen kaartenset hebt. Ik ben dol op kaartjes en ik gun je dat veel mensen plezier hebben van jouw kaarten en energie.
Patricia
Review CreatieReis: De CreatieReis is met recht Magisch te noemen. Ik wist van tevoren niet precies wat ik kon verwachten, maar iedere maand ben ik weer verrast over de inzichten die ik op doe en het proces wat zich ontvouwt. Barbara weet dat op een heel eigen-wijze met liefde te begeleiden.
Marjolein
Review CreatieReis: Ik word hier ZO blij van! Je hebt in mij iets aangewakkerd de afgelopen maanden. Prachtvrouw!
Marlies
Review ImaginatieKaartenset: Ben zo super blij met de kaarten, en ze werken zo fijn. Heb er echt heel veel aan. Iedere dag even mee bezig. Super bedankt dat je deze mooie set hebt gemaakt. Echt geweldig 😘
Ilse
Review ImaginatieKaartenset: De ImaginatieKaarten heb ik vastgehouden en in mijn lijf mogen voelen. Dat kwam behoorlijk binnen. Wat zijn ze sterk en krachtig. Bij sommige kaarten ben ik tot tranen geroerd. Deze energie laat ik door mij stromen en voelen. Wat zijn ze mooi!
Anuschka
Review ImaginatieKaartenset: Bij een aantal ImaginatieKaarten krijg ik ijskoude handen en rillingen over mijn rug (letterlijk). Ik voelde allerlei verschillende energiestromen. Niet normaal wat een kracht!
Linda