KENNISMAKEN

Sunna-Lezing

Een legging die patronen in jezelf helder maakt

Deze Sunna- lezing maakt helder wat jouw kern is, wat de kring van invloed is en waar je geen invloed op heb. Uiteraard heeft dit met bepaalde energiepatronen in jezelf te maken en niet met mensen of omstandigheden. Het is een krachtige legging, want het maakt veel patronen in jezelf zichtbaar!

Eindelijk!

Vaak is er aan mij gevraagd of ik ook leggingen doe (naast de lives van de Wonderlijke Woensdagen op FB). Dus bij deze: JA! Je kan vanaf nu een Sunna-lezing bij mij boeken! 

Korte uitleg van de legging

In het midden ligt jouw IK-kern (= Innerlijke Kracht) vertegenwoordigt met een runeteken. Hier draait jouw vraag om heen. Op de twee ringen daarom heen komen ImaginatieKaarten. De eerste ring, de kring van invloed, geeft helderheid over delen in jou en hoe je die kan toepassen. De buitenste ring geeft de kring weer waar je geen invloed op heb. Het is de energie van het universum die meebeweegt op jouw vraagstuk. Alhoewel je hier geen invloed op heb, kan je hierdoor wel de situatie beter begrijpen!

Achtergrondinformatie over Sunna

Sunna is de kracht die in de zon zit. Een kracht waar alles om draait en waar jij geen invloed op heb. Het is dus een hele sterke universele kracht! 

Deze lezing/legging is geïnspireerd door de rune Sowilo. Dit is de energie van ondermeer het draaiende wiel van het zonnewagen. Het representeert onder meer rijkdom, overwinning en de kracht van grenzenloos geven zonder dat er iets verloren gaat.  

In het oude Hoge Noorden was er een cultus rond de zon, die zijn hoogtijd had rond de Bronstijd. De zon had toen 2 namen Sol en Sunna. Beide waren (en zijn) vrouwelijk. Sol is het fenomeen, het staat voor de materiële vorm en is daarom de energie van de mensen en dus waar je invloed op heb. Sunna is de noumenon, de spirituele kracht die in de materiele vorm huist. Sunna is daarom de energie van de goden en daar heb je geen invloed op.

Wat kan ik ermee?

Deze legging is om helderheid te krijgen over de energie die nu in en om je heen beweegt. De vraag die gesteld wordt, kan gaan over een onrustige energie, een onzekere situatie of over een besluit waar je nog twijfels over hebt.

Alleen, lang niet op alles heb je invloed. Het kan zomaar zijn dat er bepaalde situaties (nog) niet opgelost of besloten kunnen worden. Mogelijk moet eerst gekeken worden naar wat jouw ziel werkelijk wilt en nodig heeft. Zodra je hiermee aan de slag gaat, wordt jouw ziels-/kernenergie krachtiger. Zo komt er veel meer moois op jouw pad, dan wat je ooit had kunnen verwachten!

Weet, dat niet alles wat je wilt is te krijgen, wel is er altijd helderheid te krijgen op wat er nodig is!

Praktische Informatie

  • Deze lezing wordt in overleg ingepland. Op het aanmeldformulier kan je aangeven welke dagen/dagdelen je het beste uitkomen. Daarna neem ik contact met je op om af te spreken.
  • De Sunna-lezing kan online via Zoom of in mijn atelier in Nootdorp (ZH) plaatsvinden
  • De duur is, inclusief vooraf een korte kennismaking, ongeveer 1,5 uur
  • Het aantal deelnemers is maximaal 2 personen
  • De kosten per lezing per persoon is 111 euro (ongeacht of je alleen komt of met z’n 2-en). Dit bedrag is inclusief 21% BTW
  • Koffie, thee, fruit en iets lekkers staat altijd voor je/jullie klaar