BEURSAGENDA

Kom langs!

Barbara staat op de beurzen met haar Helende Kunst, bijzondere ImaginatieKaarten, magische oceandrums en je kan ook voor een verhelderend consult bij haar zijn! Soms is er ruimte voor een half uur-consult en soms alleen mini-consulten.

31 aug & 1 Sep 2024

Spiritual Experience Event in Sportcentrum Ookmeer te Amsterdam

Alles staat in het teken van eenheid en liefde. Op het evenement hebben wij een verdeling gemaakt tussen verkoop-, behandel en consult standhouders. De verkoopstands hebben een heel groot (verschillend) assortiment wat te maken heeft met alternatieve geneeswijze. De behandelaars bieden specifieke geneesmethodes aan waar zij zich jarenlang in hebben verdiept. De consultstands zijn er om u meer inzicht te geven over de verschillende vragen die je graag beantwoordt wil hebben.

✨ 

Voorafgaand aan deze editie is er ook nog een editie die op 25 & 26 mei wordt gegeven! Ook daar wordt je van harte welkom geheten door de organisatie!

21 & 22 september 2024

Spiritueel Alternatief in de Broodfabriek te Rijswijk

Spiritueel Alternatief is hét spirituele event van Nederland en voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare! Beleef een weekend vol spirituele workshops, lezingen, muziekconcerten en podiumdemonstraties.

Je ontvangt 2 euro korting op een volwassenen ticket bij gebruik van de kortingscode: BARBARA 

20 oktober 2024

Zenichi Spirituele Lifestyle Beurs te Reeuwijk

Dit is een beurs met een geweldige sfeer mede door de enthousiaste organisatoren EN de aankleding van het zalencentrum De Brug! Kleiner dan de SpiritDays of Spiritueel Alternatief. Toch zijn er zo’n 45+ standhouders.

Naast het standaard “pakket” van mediums, spirituele artikelen en massages, zijn er ook bijzondere natuurproducten te koop! 

De entreeprijs is goedkoop en je kan er gratis parkeren!

Tickets koop je voor deze beurs aan de deur.

Verwachte beurzen

29 september 2024: Home of Balance Beurs, Trefpunt te Heiloo

7 & 8 december 2024: Spiritueel Alternatief, De Broodfabriek in Rijswijk