AGENDA

SoulCollage Maandag

Maandag 2 oktober om 20.00 uur!

Thema: De Globetrotter

Gratis via Zoom

“Zodra je weet dat er een heel universum in je huist, dan leef je niet meer voor de wereld, maar dan leeft de wereld in jou!”

SoulCollage en het thema

SoulCollage is een hele eenvoudige en krachtige techniek om wat onzichtbaar bij je leeft eindelijk eens voelbaar EN zichtbaar te maken! Je hebt enkel een kartonnetje nodig, een lijmstift, een schaar en een hoop afbeeldingen zonder tekst.

Je kan meedoen met de SoulCollage Maandag als je een gevorderde of starter bent. Ook als je denkt niet creatief te zijn. Het maakt voor SoulCollage niets uit! Iedereen kan dit!

Dus doe je mee? Het is online via Zoom en het is gratis!

✨ Thema: DE GLOBETROTTER ✨ 

Het is een archetype, het kan over de (wereld)reiziger gaan of over het reizen zelf. Met dit thema kan je ook ontdekken of er drempels genomen moeten worden in je leven, nieuwe levenservaringen er aan zitten te komen of hoe je weer gemotiveerd in beweging kan komen.

✨ 

Op mijn kanaal op Telegram kan je de bijzondere en veelzeggende creaties terugvinden!

Laat jouw zielsmissie schilderen!
Een intuïtief door mij geschilderd helend K.U.N.S.T.-werk gaat een levensthema en daardoor ook jouw zielsmissie voelbaar en zichtbaar (zowel bewust als onbewust) maken. Dit gaat echt iets bij je in beweging zetten. 

Tijdens het schilderen stem ik af op jouw energie. Vaak is deze afstemming gerelateerd op een gebeurtenis die een impact heeft gehad en waar jij je aandacht op mag richten.

Door juist dit kunstwerk en de vele lagen die het in zich heeft, ga je het vanuit een ander perspectief bekijken. Jarenlang kan dit helende K.U.N.S.T.-werk nog vele boodschappen en inzichten doorgeven!

Voor iedereen die de kunst van het leven wilt ontdekken!

Beurzen en festivals!

De komende tijd sta ik op een aantal beurzen met mijn Helende Kunst, de ImaginatieKaartenset, mini-consulten en de runen!

✨ Weekend van 7 & 8 oktober: Fantasy meets Spiritual in Sportpodium Waarland te Waarland met Rapalje (live muziek), lezingen, ceremonies en ijsbaden!

✨ Zondag 29 oktober: Lifestyle beurs Zenichi te Reeuwijk met hele diverse mediums, kristallen, sieraden en zoveel meer!

Korting weekendticket Fantasy meets Spiritual = weekend10

Oceandrum Boom
Oceandrum Maken 2-daagse

Dit jaar geef ik nogmaals de 2-daagse Oceandrum Maken in mijn atelier in Nootdorp (ZH).

Waarom?

Omdat een oceandrum HET instrument is die jou een diepe en totale ervaring van ontspanning kan geven!

Wat ga je doen?

Tijdens deze 2-daagse ga je op dag 1 de oceandrum bouwen, luisteren naar de zaadjes die elk hun eigen lied zingt, stap je in een watermeditatie en ga je het doek prepareren om op dag 2 deze te kunnen beschilderen. Zo maak jij echt helemaal zelf jouw oceandrum met jouw energie erin!

Wil je een oceandrum eens ervaren?

Kijk dan even onder het kopje Beurzen en festivals op deze pagina en kom dan naar een event waar ik sta of maak een afspraak voor een bak koffie in mijn atelier in Nootdorp.

vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober van 10.00-17.00 uur

Praktische Informatie

De online events vinden plaats via Zoom en bij aanmelding ontvang je een uitnodiging om de Zoom-bijeenkomst bij te kunnen wonen.

✨ 

De meeste offline workshops en trainingen vinden plaats in mijn atelier in Nootdorp.

✨ 

Elke andere offline event (niet zijnde een workshop of training) vindt grotendeels plaats op een nader te bepalen locatie. 

✨ 

Het is Keuze vrij bij Mij. Laten we vooral op een gezonde wijze met elkaar omgaan in liefde en respect voor ieders mening.

✨ 

Lees altijd de algemene voorwaarden bij deelname.