ONTMOETEN

Helende K.U.N.S.T.

Krachtige Uiting eN Spiritueel Transformerend

Dit is een intuïtief geschilderd, door mij geschilderd, K.U.N.S.T.-werk. De schildering gaat voelbaar en zichtbaar iets (zowel bewust als onbewust) bij je in beweging zetten.

Het helend creatieproces begint al op het moment dat ik start met schilderen. Tijdens het schilderen stem ik op jouw energie af en voelen wat er geschilderd mag worden. Vaak is het een levensthema, die al jaren speelt en nog gaat spelen. Dit thema wil je iets laten zien vanuit een ander perspectief en altijd vanuit liefde. Na ontvangst en vele jaren daarna, ga je steeds meer lagen ontdekken in de schildering. Deze lagen zijn vaak eyeopeners, inzichten en een zeer persoonlijke motivatie om jouw leven(-smissie) aan te gaan. 

Je gaat door de tijd de helende kracht ervaren van het kunstwerk. Dit kan je versterken door de bijgeleverde Imaginatie-oefening. Je gaat dit K.U.N.S.T.-werk mogelijk heel voelbaar, helend en transformerend ervaren, net zoals eerdere opdrachtgevers.

Wat doe ik precies?

Ik schilder op klein doek of kaart een kunstwerk die een sterke link heeft met één van jouw levensthema’s. De afbeelding heeft hierdoor meestal één onderwerp en dus één soort energie. Het is altijd in afstemming met jouw energie. Alles wat ik intuïtief hoor, zie en voel krijgt plek op het kunstwerk. Alles laat ik intuïtief ontstaan en weet ik vooraf (en soms achteraf) niet wat en waarom ik het heb geschilderd. Dus kleur komen, licht en schaduw vragen aandacht en vormen ontstaan spontaan. Dit gebeurd doordat ik puur en zo zuiver als mogelijk op jouw energie afstem en dat met aandacht volg. Dan ontstaat uit ogenschijnlijke losse onderdelen een afbeelding. 

Niet alles kan ik dus van te voren inschatten of aangeven. Ook voor mij is het vaak een verrassing wat zichtbaar gemaakt wordt. Het is een proces vol vertrouwen en overgave. 

Het kunstwerk kan je triggeren en weerstand kan voelbaar worden. Het is wel altijd positief, liefdevol en motiverend. Het heeft dan gewoon wat tijd nodig om je aandacht te verschuiven.

In elk kunstwerk zit een helend thema!

In elke geschilderde afbeelding zit altijd een licht- en een schaduwzijde. Het is mogelijk even intens om het te ontvangen, omdat jouw focus mogelijk meer aan de schaduwzijde ligt.

Het vraagt soms tijd om het thema vanuit een ander perspectief te bekijken en om de vele verborgen lagen te ontdekken. Bij ontvangst bespreken we daarom altijd de afbeelding. 

Daarna mag je zelf gaan ontdekken wat het jou te zeggen heeft. Het is altijd een thema waarin je mag gaan verdiepen. 

Persoonlijke boodschap

Naast het helend K.U.N.S.T.-werk ontvang je ook een persoonlijke en intuïtief geschreven boodschap. Ook vertel ik je persoonlijk hoe het tot stand is gekomen. Het creatieproces an sich is namelijk net zo belangrijk als het eindresultaat.

Het staat je vrij om te kiezen om wel of niet een uur extra te boeken voor een Imaginatie-sessie. Tijdens deze sessie ga je in de afbeelding stappen en zo de kracht van jouw K.U.N.S.T.-werk in vele dimensies ontdekken.

Het is gewoon een prachtig kunstwerk om te schilderen, te ontvangen en om er in te stappen. Een waar kado aan jezelf!

Praktische Informatie

Een helend K.U.N.S.T.-werk heeft in principe één energie en daardoor zijn de afmetingen niet al te groot. Je kan kiezen uit:

  • een katoenen schildersdoek van 18×24 cm met UV-vernis, die je kan ophangen of neerzetten;
  • of een stevig kartonnen kaart van ongeveer 12×19 cm, die aan beide kanten is beschilderd, maar waar op één kant de met UV-geverniste afbeelding staat.

Het is een K.U.N.S.T.-werk die neer kan zetten, in kan laten lijsten en die je overal mee naar toe kan nemen.

Een helend K.U.N.S.T.-werk kost 333 euro incl 9% BTW. Daarbij is inbegrepen een afstemmingsmoment met elkaar op afspraak en een geschreven persoonlijke boodschap betreffende het creatieproces en het thema van het K.U.N.S.T.-werk.

Wil je direct dieper in jouw K.U.N.S.T.-werk stappen om zo te ervaren wat het je wilt zeggen? Dan kan je extra een Imaginatie-sessie boeken van 1 uur voor 60 euro (incl 21% BTW).

Wil je een groter helend K.U.N.S.T.-werk dan hierboven aangegeven? Dat kan! Neem dan contact met mij op om alle wensen te bespreken en voor een prijsopgave.