HELENDE KUNST

Een kunstwerk speciaal voor jou!

Een krachtige zielsexpressie!

Dit is niet zomaar iets! Zo’n helend kunstwerk laat zien EN ervaren wat je nu nodig hebt. Ook laat het een deel van jouw zielsmissie zien. Door de jaren heen, gaat het kunstwerk de vele lagen laten zien die het in zich heeft!

Ja, een Helend Kunstwerk!

Het (levens-)thema van de schildering laat vaak de diepere kracht/het goud zien, die altijd huist in traumatische gebeurtenissen, fysieke ongemakken en wat je misschien ervaart als psychische instabiliteiten. Zodra je dit gaat inzien, volgt heling daarop.

De heling is al direct voelbaar door er puur aandacht aan te geven. Je kan dit nog meer bekrachtigen door de Imaginatie-oefening te doen! Deze oefening leg ik je uitgebreid uit, als het Helende kunstwerk aan jou wordt overgedragen.

Helende K.U.N.S.T.

Waarom een Helend Kunstwerk?

Het heeft een transformerend effect!

Door een opdracht te geven voor een Helende kunstwerk ontvang jij een krachtige uiting/expressie van jouw zielsessentie en je gaat tegelijk een spiritueel transformerende kracht ervaren!

Dit speciaal voor jou intuïtief afgestemd schilderij die jarenlang blijft jarenlang voelbaar op elk energieniveau, fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel!

Wil je wat meer weten over verschillende energieniveau’s? Check dan o.a. deze link.

Vele jaren ervaring

Barbara schildert al tientallen jaren intuïtief en nog steeds weet zij lang niet altijd wat zij zelf heeft geschilderd. Dat hoeft ook niet! Als het maar mettertijd zichtbaar en voelbaar wordt!

“Alles wat ik intuïtief hoor, zie en voel krijgt plek op het helend kunstwerk. Het werkt het allerbeste als ik alles zo puur en zuiver mogelijk mijn aandacht volgt. Zo ontstaat, uit ogenschijnlijke losse onderdelen, een Helend Kunstwerk.”

“Het is een proces vol vertrouwen en overgave voor jou als opdrachtgever als voor mij, de kunstenaar.”

Reviews van opdrachtgevers

Krachtig en veelzeggend

Helende Kunst kan je triggeren

Het kan zelfs, in 1e instantie, weerstand geven. Toch is het altijd positief, liefdevol en motiverend. Mogelijk heb je gewoon wat tijd nodig om het vanuit een ander perspectief te zien. Dit is niet gek, want het is juist vaak zo’n diepgaand levensthema! Neem daarom vooral de tijd!

Het vertrouwen. Geen verwachtingen.

Het afgebeelde levensthema kan direct iets met je doen. Hierdoor kan je in eerste instantie alleen de donkere, de minder leuke kant ervan zien. Toch heeft elk helend kunstwerk goud in zich! Deze kan je ervaren als een sterk motiverende en vooral een bekrachtigende, lichte zijde!

Ga eens, bij twijfel of dit iets voor je is, naar KUNSTOVERZICHT  en laat je inspireren!

Onze Twee Jongens

Praktische Informatie

Formaat 

✨ Een katoenen schildersdoek van 18×24 cm met UV-vernis.

✨ Een stevig kartonnen kaart van ongeveer 12×19 cm, die aan beide kanten is beschilderd.

Zo’n kaart kan je overal mee naar toe nemen! 

Extra’s

✨Vooraf: een contactmoment. Dit kan telefonisch, via Zoom of in het atelier.

✨ Bij afgifte: een intuïtief geschreven boodschap!

✨ EN: Uitleg over de totstandkoming van de schildering.

De waarde

✨  333 euro/florijn incl 9% BTW voor een schildering conform de hierboven aangegeven formaten.

Wil je een groter formaat kunstwerk?

✨ Dat kan! Neem gerust CONTACT met mij op om alle wensen te bespreken en voor een offerte.