HELENDE KUNST

Intuïtieve schildering

Krachtige Uiting eN Spiritueel Transformerend

Een intuïtief door mij geschilderd helende K.U.N.S.T.-werk gaat een levensthema voelbaar en zichtbaar (zowel bewust als onbewust) maken. Dit gaat echt iets bij je in beweging zetten. 

Tijdens het schilderen stem ik af op jouw energie. Vaak komt er dan een levensthema naar voren die gerelateerd is aan een gebeurtenis in het verleden. Een gebeurtenis die een impact heeft gehad en nog steeds heeft op je leven. Door juist dit kunstwerk en de vele lagen die het in zich heeft, ga je het levensthema vanuit een ander perspectief bekijken. 

Mijn ervaring is, dat het helende K.U.N.S.T.-werk nog jarenlang vele boodschappen en inzichten voor je heeft.

Blog Creativiteit geeft je leven meer waarde

Wat doe ik precies?

Het helende K.U.N.S.T.-werk schilder ik op een klein doek of dikke kartonnen kaart. De afbeelding is gerelateerd aan een levensthema en heeft daardoor één onderwerp en één soort energie.

Alles wat ik intuïtief hoor, zie en voel krijgt plek op het kunstwerk. Vooraf en soms achteraf weet ik niet wat en waarom ik het heb geschilderd. Alles krijgt vanzelf de juiste vorm en kleur. Het werkt het allerbeste als ik alles zo puur en zuiver als mogelijk mijn aandacht volgt. Zo ontstaat, uit ogenschijnlijke losse onderdelen, een afbeelding. 

Het ultieme creatieproces!

Vooral weet ik dus niet wat ik ga schilderen. Ook voor mij is het vaak een verrassing wat zichtbaar wordt. Het is een proces vol vertrouwen en overgave voor jou als voor mij.

Het helende K.U.N.S.T.-werk kan je triggeren en soms in 1e instantie weerstand geven. Toch is het altijd positief, liefdevol en motiverend. Mogelijk heb je gewoon wat tijd nodig om het van een ander perspectief te zien. Dit komt omdat het juist vaak zo’n groot levensthema betreft!

Ga eens naar deze pagina voor alle K.U.N.S.T.-werken als andere schilderingen van mijn hand en laat je inspireren!

Ja, best intens!

Mogelijk is het best even intens om het te ontvangen. Een levensthema is vaak enerverend en raakt veel vlakken in je dagelijkse leven. Ook zal je eerder donkere, de minder leuke, zijde ervan zien, dan de motiverende en bekrachtigende, licht, zijde.

Daarom nemen we de tijd bij de overdracht! Er ligt vaak zoveel meer verborgen in dit helende K.U.N.S.T.-werk.  

Om de helende kracht hiervan echt voelbaar te maken, kan je met regelmaat de Imaginatie-oefening doen. Deze ontvang je bij de overdracht. Ook kan dan tijd reserveren om met mij deze oefening te doen.

Persoonlijke boodschap

Bij het helende K.U.N.S.T.-werk ontvang je, naast de Imaginatie-oefening, altijd een persoonlijke en intuïtief geschreven boodschap. Ook vertel ik je hoe het creatieproces is verlopen, want dat is namelijk net zo belangrijk als het eindresultaat.

Weet je, dit kunstwerk is een waar kado aan jezelf!

Praktische Informatie

Een helend K.U.N.S.T.-werk heeft in principe één energie en daardoor zijn de afmetingen niet al te groot.

Je kan kiezen uit
  • een katoenen schildersdoek van 18×24 cm met UV-vernis
  • of een stevig kartonnen kaart van ongeveer 12×19 cm, die aan beide kanten is beschilderd maar aan één zijde de met UV-geverniste afbeelding.

Voordeel van de grootte van het helende K.U.N.S.T.-werk is, dat je het overal mee naar toe kan nemen in je tas of koffer!

De kosten

Een helend K.U.N.S.T.-werk kost 333 euro/florijn incl 9% BTW. Daarbij is inbegrepen:

  • een contactmoment vooraf met elkaar in overleg (telefonisch, via Zoom of in het atelier)
  • een intuïtief geschreven boodschap
  • de Imaginatie-oefening
  • tijd om aan te geven wat er gebeurde tijdens het  creatieproces 

Wil je gelijk dieper in jouw K.U.N.S.T.-werk stappen om zo te ervaren wat voor boodschap het nu voor je heeft? Dan kan je een extra uur inboeken voor de Imaginatie-oefening voor 70 euro (incl 21% BTW).

Wil je een groter formaat kunstwerk?

Dat kan! Neem gerust contact met mij op om alle wensen te bespreken en voor een opgave van de prijs.