ONTMOETEN

Helende K.U.N.S.T.

Krachtige Uiting eN Spiritueel Transformerend

Dit is een intuïtief geschilderd K.U.N.S.T.-werk, die voelbaar en zichtbaar iets bij je in beweging zet. Het begint al op het moment dat ik start met schilderen, daarna op het moment dat je het ontvangt. In periode vlak erna als in de jaren daaropvolgend merk je de vele lagen die in de schildering zit! 

Het zijn intuïtieve schilderingen die in afstemming op jouw energie zijn gecreëerd. In de (sprekende) kleuren en specifieke afbeelding, zit altijd een thema die een groot raakvlak heeft met 1 of meerdere van jouw levenslessen. Hierdoor ga je de helende kracht ervaren van het kunstwerk en ontdek je de vele lagen van boodschappen op dit thema en mogelijk vernieuwde inzichten hierop. Mogelijk heel voelbaar, helend en transformerend, zoals meerdere opdrachtgevers het reeds hebben ervaren.

Wat doe ik precies?

Ik schilder op doek of kaart een kunstwerk die een sterke link heeft met één van jouw levensthema’s. De afbeelding heeft hierdoor meestal één onderwerp en dus één soort energie. Het is altijd in afstemming met jouw energie. Alles wat ik intuïtief hoor, zie en voel krijgt plek op het kunstwerk. Kleur komt, licht en schaduw worden geplaatst en vormen ontstaan, puur doordat ik jouw energie met aandacht volg. Dan ontstaat uit ogenschijnlijke losse onderdelen een afbeelding. 

Niet alles kan ik van te voren inschatten of aangeven. Ook voor mij is het vaak een verrassing wat zichtbaar gemaakt wordt. Ik stap er in ieder geval vol vertrouwen en overgave in en zo laat ik spontaan ontstaan wat er gezien wilt en mag worden.

Elk kunstwerk heeft vele lagen in zich. Ook omdat vaak gelinkt is aan een levensthema, kan de afbeelding veel in je triggeren. Het is positief en motiverend of soms weerstand voelbaar maken.

In elk kunstwerk zit een helend thema!

In elke geschilderde afbeelding zit altijd een licht- en een schaduwzijde. Het is mogelijk even intens om het te ontvangen, omdat jouw focus mogelijk meer aan de schaduwzijde ligt. Juist doordat we de afbeelding bespreken bij ontvangst, ga je elk perspectief ontdekken van het thema. In eerste instantie misschien eerst wat duidelijk zichtbaar is en later wat daarin nog meer verborgen ligt.

Je gaat vanzelf ontdekken wat het jou te zeggen heeft. Het is meestal een thema waar je nu behoefte aan hebt, waar je tegenaan loopt en/of waarin je mag gaan verdiepen. Je zal merken dat een thema is, die je al in allerlei levensfases bent tegengekomen en steeds anders hebt beleefd.

Persoonlijke boodschap

Naast het helend K.U.N.S.T.-werk ontvang je ook een persoonlijke en intuïtief geschreven boodschap. Ook vertel ik je persoonlijk hoe het tot stand is gekomen. Het creatieproces an sich is namelijk net zo belangrijk als het eindresultaat. Het staat je vrij om te kiezen om wel of niet een uur extra te boeken voor een Imaginatie-sessie. Tijdens deze sessie ga je in de afbeelding stappen en zo de kracht van jouw K.U.N.S.T.-werk in vele dimensies ontdekken.

Het is gewoon een prachtig kunstwerk om, te schilderen, te ontvangen en om in te stappen. Een waar kado aan jezelf!

Praktische Informatie

Een helend K.U.N.S.T.-werk heeft in principe één energie en daardoor zijn de afmetingen niet al te groot. Je kan kiezen uit:

  • een katoenen schildersdoek van 18×24 cm met UV-vernis, die je kan ophangen of neerzetten;
  • of een stevig kartonnen kaart van ongeveer 12×19 cm, die aan beide kanten is beschilderd, maar waar op één kant de afbeelding staat. Een kaart die neer kan zetten, in kan laten lijsten of die je overal mee naar toe kan nemen.

 

De kosten van zo’n helend K.U.N.S.T.-werk zijn 333 euro incl 9% BTW, een gesprek voorafgaand en een begeleidend schrijven over het proces en de zeggingskracht van het K.U.N.S.T.-werk.

Wil je direct dieper in jouw K.U.N.S.T.-werk stappen om zo te ervaren wat het je wilt zeggen? Dan kan je extra een Imaginatie-sessie boeken van 1 uur voor 60 euro (incl 21% BTW).

Wil je een groter helend K.U.N.S.T.-werk dan hierboven aangegeven? Dat kan! Neem dan contact met mij op om alle wensen te bespreken en voor een prijsopgave.