ONTMOETEN

Helende K.U.N.S.T.

Krachtige Uiting eN Spiritueel Transformerend

Dit is een intuïtief door mij geschilderd K.U.N.S.T.-werk. De schildering gaat voelbaar en zichtbaar iets (zowel bewust als onbewust) bij je in beweging brengen. Tijdens het schilderen stem ik af op jouw energie af en voel wat er geschilderd mag worden. Vaak ervaren opdrachtgevers als een bepaalde sensatie hierbij.

Het thema is is veelal een oude gebeurtenis die  belangrijk voor je is. Maar juist door dit kunstwerk ga je het vanuit een ander perspectief bekijken. 

Mijn ervaring is, dat door de verschillende lagen in het kunstwerk, nog jarenlang vele boodschappen heeft te vertellen aan je!

Wat doe ik precies?

Het kunstwerk schilder ik op een klein doek of kaart. De afbeelding is gerelateerd aan een levensthema en heeft dus meestal één onderwerp en één soort energie.

Alles wat ik intuïtief hoor, zie en voel krijgt plek op het kunstwerk. Vooraf en soms achter weet ik niet wat en waarom ik het heb geschilderd. Alles krijgt spontaan vorm onder mijn handen door de juiste kleur, schaduw of lichtsterkte. Het is zo puur en zuiver als mogelijk mijn aandacht volgen. Zo ontstaat, uit ogenschijnlijke losse onderdelen, een afbeelding. 

Vooral weet ik dus niet wat ik ga schilderen. Ook voor mij is het vaak een verrassing wat zichtbaar wordt. Het is een proces vol vertrouwen en overgave voor jou als voor mij.

Het kunstwerk kan je triggeren en weerstand geven. Het is wel altijd positief, liefdevol en motiverend, alleen heb je soms wat tijd nodig om dit zo te ervaren.

Ja, best intens!

Mogelijk is het best even intens om het te ontvangen. Een levensthema is vaak een groot ding en ligt jouw focus meer aan de donkere zijde ervan.

Daarom nemen we de tijd bij de overdracht! Er zitten namelijk nog zoveel meer verborgen in dit K.U.N.S.T.-werk.  

Om de helende kracht hiervan heel voelbaar te maken, kan je met regelmaat de Imaginatie-oefening doen. Deze ontvang je bij de overdracht. Ook kan dan tijd reserveren om deze oefening te doen.

Persoonlijke boodschap

Bij het helend K.U.N.S.T.-werk ontvang je, naast de Imaginatie-oefening, een persoonlijke en intuïtief geschreven boodschap. Ook vertel ik je hoe het tot stand is gekomen. Het creatieproces an sich is namelijk net zo belangrijk als het eindresultaat.

Het is een waar kado aan jezelf!

Praktische Informatie

Een helend K.U.N.S.T.-werk heeft in principe één energie en daardoor zijn de afmetingen niet al te groot.

Je kan kiezen uit
  • een katoenen schildersdoek van 18×24 cm met UV-vernis
  • of een stevig kartonnen kaart van ongeveer 12×19 cm, die aan beide kanten is beschilderd maar aan één zijde de met UV-geverniste afbeelding.

Voordeel van de grootte van het K.U.N.S.T.-werk is, dat je het overal mee naar toe kan nemen!

De kosten

Een helend K.U.N.S.T.-werk kost 333 euro incl 9% BTW. Daarbij is inbegrepen een contactmoment vooraf met elkaar in overleg (telefonisch of in het atelier), een intuïtief geschreven boodschap, de Imaginatie-oefening en tijd om aan te geven wat er gebeurde tijdens het  creatieproces. 

Wil je gelijk dieper in jouw K.U.N.S.T.-werk stappen om zo te ervaren wat voor boodschap het nu voor je heeft? Dan kan je een extra uur inboeken voor de Imaginatie-oefening voor 60 euro (incl 21% BTW).

Wil je een groter formaat kunstwerk?

Dat kan! Neem gerust contact met mij op om alle wensen te bespreken en voor een prijsopgave.