HELENDE KUNST

Een kunstwerk speciaal voor jou!

Helende Kunst laat vaak een levensthema zien die nog geheel kan worden. Alleen al het kijken naar de schildering, kan direct ervaren worden als een spiritueel transformerende kracht.

Helende Kunst

Helende Kunst is niet zomaar iets!

Zo’n helend kunstwerk laat zien EN ervaren wat je nu nodig hebt. Dit is vaak het deel wat geheeld kan worden. Ook ontdek je de volgende stappen en kan het zelfs een deel van jouw zielsmissie zichtbaar maken!

Alles wat je nu ziet in de schildering en vertaald/uitgelegd kan worden door Barbara, doet er nu toe. Daarnaast ga je door de jaren heen ervaren dat het werkelijk helende kunst is, want  er zitten heel veel lagen in het kunstwerk. Heb geduld, want die worden mettertijd vanzelf zichtbaar of voelbaar! 

Een schildering die raakt

Het intuïtief afgestemde helende kunst-schildering heeft vaak een, voor jou, bekend levensthema in zich. Dit zichtbare en voelbare levensthema kan direct iets met je doen. Het kan iets in beweging zetten bij je en dat is helemaal goed!

Elk levensthema, ook wel jouw grootste valkuil genoemd, heeft goud in zich! De schildering benadrukt juist deze kant, de lichte zijde, zodat jij het als een sterk motiverende en vooral een bekrachtigende energie gaat ervaren!

Aandacht zorgt voor heling

Het (levens-)thema van de schildering laat vaak de diepere kracht/het goud zien, die altijd huist in traumatische gebeurtenissen, fysieke ongemakken en wat je misschien ervaart als psychische instabiliteiten. Zodra je dit gaat inzien, volgt heling daarop.

De heling is al direct voelbaar door er puur aandacht aan te geven. Je kan dit nog meer bekrachtigen door de Imaginatie-oefening te doen! Deze oefening leg ik je uit, als het Helende kunstwerk aan jou wordt overgedragen.

Waardevolle Helende Kunst

Dit speciaal voor jou intuïtief afgestemd schilderij, blijft jarenlang voelbaar op elk energieniveau, fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel! Het is altijd positief, liefdevol en motiverend.

Toch kan een Helend Kunstwerk soms wat weerstand geven. Mogelijk heb je wat tijd nodig om het andere perspectief te zien. Dit is niet gek, want een levensthema die al vele jaren opspeelt, heeft zich diep in jouw celstructuur ingegraven! Heb vooral geduld met jezelf en geef vooral dat de juiste aandacht wat er zichtbaar en voelbaar is gemaakt in de schildering. 

Dus volg je aandacht en ontdek de waardevolheid van deze expressieve uiting van jouw zielsessentie!

Reviews van opdrachtgevers

Vele jaren ervaring

Barbara schildert al tientallen jaren intuïtief. Ondertussen weet zij dat de kleinste ingevingen, het spontaan ontstaan van figuren op het doek en die soms voelbare reuringen in het lijf, enorm veelzeggend zijn voor de opdrachtgever.

Soms heeft ze vooraf al een soort ontwerp in haar hoofd, die tijdens het schilderen meer en meer vorm krijgt. Een andere keer is het beginnen met een specifieke kleur en daarin ziet ze waar wat meer lichte kleuren of juist donkere kleuren geplaatst moeten worden. Zo ontstaan “als vanzelf” een Helend Kunstwerk.

Niet altijd is het helder wat en waarom ze iets heeft geschilderd. Dat hoeft ook niet. Vaak zit in het werk enorm vele diepe lagen, die pas naar jaren zichtbaar en voelbaar worden voor de opdrachtgever.

Barbara over het schilderproces

“Alles wat ik intuïtief hoor, zie en voel krijgt plek op het doek. Het werkt het allerbeste als ik alles zo puur en zuiver mogelijk mijn aandacht volgt. Zo ontstaat, uit ogenschijnlijke losse onderdelen, een Helend Kunstwerk.

Het is werkelijk een proces vol vertrouwen en overgave voor jou als opdrachtgever als voor mij, de kunstenaar.”

Laat je inspireren bij twijfel!

Als je nog twijfels hebt, kijk eens naar het kunstoverzicht en laat je inspireren! In de foto’s hierboven staan al een aantal helende kunstwerken.

Kunst moet iets met je doen, iets in je lijf te weeg brengen. Dus wees kritisch en opmerkzaam!

Praktische Informatie

Formaat

Je kan kiezen voor een katoenen schildersdoek van 18×24 cm met mogelijkheid voor een kristal/mineraal. Of je kiest voor een kaart van stevig karton van 12×19 cm, die aan beide kanten is beschilderd met mogelijkheid voor een Swarovski kristal.

De werkwijze

Vooraf stemmen wij samen af wat het thema is. Dit kan telefonisch, via Zoom of in het atelier in Nootdorp. Soms kan het even duren voordat het proces start. Dit heeft vaak te maken met de timing waarop het kunstwerk afgeleverd “moet” worden. Wel geef ik aan je door als ik ga starten met schilderen. Zo neem je mee in het creatieproces. 

Zodra het einde van het kunstwerk in zicht is, maken wij een afspraak voor aflevering. Bij afgifte van het Helende Kunstwerk zit er altijd een intuïtief geschreven boodschap. Ook geef ik dan nog enige mondeling uitleg over verschillende details betreffende het thema, wat er is geschilderd en het creatieproces.

De kosten

Het bedrag voor de Helende Kunstwerken is 333 euro/florijn incl. 9% BTW voor de standaard formaten van 18×24 cm (doek) of 12×19 cm (stevig karton).

Een groter formaat gewenst?

Dat kan! Neem hiervoor CONTACT met mij op om alle wensen te bespreken en voor een offerte op maat.