Oceandrum Maken

Een krachtig instrument!

De kracht van een oceandrum is, dat het binnen 5 minuten ontspanning geeft, weer laat aarden en de focus terugbrengt bij jezelf!

Oceandrum Maken aankondiging

Voor een diepe ontspanning

Door een gebeurtenis of door drukte om je heen, kan het zo zijn dat er een enorme vermoeidheid of spanning voelbaar is in je lijf. Zodra je een oceandrum laat wiegen, ga je merken dat het een diepe ontspanning volgt in het lichaam. De spanning verdwijnt zacht en de vermoeidheid minder zwaar. Hierdoor kan je er weer even tegen aan.

Het laat je aarden

Ben je een energetische therapeute? Dan is het jou bekend dat klanten door bepaalde innerlijke processen in hun hoofd schieten of overprikkeld raken. Door de oceandrum om het lichaam en boven het hoofd van jouw klant te wiegen, zal je zien dat ze snel weer goed in hun lijf zakken. De wijdverspreide energie wordt als het ware gekanaliseerd en teruggebracht naar jouw klant en dat voelt als aarden.

Weer voelen wat nodig is

Het voortdurend gericht zijn op de ander, brengt jouw focus en dus energie naar de ander toe. Hierdoor is de kans groot dat de daaropvolgende acties gericht zijn op de ander in plaats van op jezelf. Je raakt daardoor steeds verder weg van wat je nu nodig hebt.

Om de focus weer bij jezelf te brengen (of bij jouw klant), breng je al jouw aandacht naar het geluid van de oceandrum. De golfslag die hierin is verwerkt, voelt als een in- en uitademing. Breng je vervolgens ook de aandacht naar je eigen ademhaling (of die van  jouw klant), dan kan je weer gemakkelijker voelen waar jouw behoefte ligt in het moment!

Het geluid en de beweging van de oceandrum werkt als een krachtige auramassage!

De opbouw naar jouw golfslag

Het allerbelangrijkste punten van deze 2-daagse waarin jij jouw oceandrum gaat maken zijn:

✨ In de oceandrum die jij maakt komt jouw energie! ✨ 

✨ Het geluid is pas goed als jij een “JA!” van binnen voelt! ✨ 

✨ De schildering op het doek past geheel bij het geluid wat erin zit! ✨ 

 

Opbouw van de dagen

Op 10 en 11 mei staat er weer een Oceandrum Maken 2-daagse ingepland.

Dag 1 ga je de mand bewerken, naar de zaadjes luisteren. Daarna ga het doek zo prepareren, dat je op dag 2 het doek kan beschilderen!

 

Kan je niet schilderen of ben je niet creatief?

Geen probleem! Barbara heeft jarenlange ervaring en weet dat schilderen uit een paar handige trucs bestaan. Dus na een paar tips EN intuïtief luisteren naar wat er nodig is, komt jouw mooiste schildering op het doek te staan!

Reviews over deze 2-daagse

Praktische informatie

De eerstvolgende 2-daagse Oceandrum Maken staat gepland op 10 & 11 mei 2024.

Elke dag starten we om 10.00 uur en eindigen zo rond 16.30-17.00 uur. 

De 2-daagse wordt gehouden in mijn atelier in Nootdorp (ZH). Gratis parkeren voor de deur.

De kosten zijn 222,00 euro/florijn incl. 21% BTW, al het materiaal en een vegetarische lunch met genoeg vegan opties.

Koffie, thee, fruit en iets lekkers staat altijd voor je klaar.