Oceandrum Maken

Jouw energie in een golfslag

Meer dan een instrument

Je eigen oceandrum maken is iets prachtigs, want niets is ontspannender dan je eigen oceandrum gebruiken als je stress of enige spanning ervaart. Dit kan je doen door de mand voor je te houden en het heen en weer te wiegen. Zo hoor je de golven van de oceaan/zee die als een diepe in- en uitademing aanvoelen.

Ben je een energetische therapeut of ben je op zoek naar iets wat jou of jouw klant ten diepste kan ontspannen, dan is een oceandrum HET instrument! 

Wat doet een oceandrum met je?

Zelf ervaar ik de oceandrum als een auramassage!

Doordat alle focus naar het geluid gaat, vindt er vrij snel al een diepe ontspanning plaats en kan iemand weer helemaal in het hier en nu laten zijn. Zo’n mooie en krachtige invloed kan het op iemand zijn/haar gemoedstoestand hebben!

Er zijn nog 2 plekken beschikbaar!

Oceandrum Maken

Wat ga je doen?

Tijdens deze 2-daagse Oceandrum Maken, neem je bovenal alle tijd om jouw energie in de oceandrum te stoppen. Jouw energie omgezet in een bepaalde hoeveelheid zaden, eventueel kruiden en mogelijk zelfs steentjes. Alles kan je in de mand toevoegen om jouw geluid hoorbaar te maken!

Dag 1

Op deze dag ga je de mand bekleden om de zaden goed te laten rollen. Daarna ga je een watermeditatie doen, om jouw geluid te ontdekken. Pas dan ga je de zaden toevoegen en naar de zaden luisteren, totdat je jouw geluid hebt gevonden.

Vervolgens ga je de mand overspannen met een katoenen doek, ga je een achterkant “weven” en het doek zo bewerken, dat je het de volgende dag kan beschilderen.

Dag 2

Op deze dag ga je het doek beschilderen. Vaak is dat ook gebaseerd op de watermeditatie van de vorige dag. Toch ga je ook vooraf eerst afstemmen wat er op het doek wilt komen in kleur en vorm! 

Kan je niet schilderen? Geen probleem! Met mijn vele jaren schilderervaring en ook schilderles geven, kan ik je hele simpele en krachtige tips en trucs meegeven! Zo krijg jij jouw oceandrum compleet in jouw energie! En DAT is het allerbelangrijkste!

De Kracht van de Oceandrum

Ik kan het maar niet genoeg zeggen! De kracht van de oceandrum is enorm!

Het brengt je terug in je lijf, de focus wordt verlegd en het masseert als het ware jouw energieveld. Dit voel je direct nadat de oceandrum is gehanteerd. Vaak moet je eerst even bijkomen en daarom is het belangrijk om na gebruik van de oceandrum even te blijven zitten. Puur omdat je niet direct weer kan opstaan en weglopen.

Dit instrument doet echt iets met het energieveld om iemand heen! Vooral als jij je eigen oceandrum hebt gemaakt!

Wil je het zelf eens ervaren?

Kom dan naar de Paranormaal Alternatief op 3 & 4 juni of maak een afspraak voor een Eigen Wijze Sessie!

Oceandrum

Praktische Informatie

  • De 2-daagse Oceandrum Maken is op vrijdag 30 juni en op zaterdag 1 juli
  • Elke workshop is van 10.00 tot 16.30 uur met een kleine uitloopmogelijkheid.
  • De locatie is mijn atelier in Nootdorp
  • Parkeren voor de deur is mogelijk
  • Het is inclusief al het materiaal naast dat wat je wilt meenemen van huis
  • De kosten zijn inclusief een vegetarische lunch en verder staat koffie, thee, fruit en iets lekkers altijd voor je klaar
  • De kosten zijn 222,00 euro/florijn inclusief BTW
  • Er zijn nog 2 plekken beschikbaar!