OCEANDRUM MAKEN

Een krachtig instrument!

De kracht van een oceandrum is, dat het binnen 5 minuten ontspanning geeft, weer laat aarden en de focus terugbrengt bij jezelf!

Oceandrum Maken oktober

Voor een diepe ontspanning

Door een gebeurtenis of door drukte om je heen, kan het zo zijn dat er een enorme vermoeidheid of spanning voelbaar is in je lijf. Zodra je een oceandrum laat wiegen, ga je merken dat het een diepe ontspanning volgt in het lichaam. De spanning verdwijnt zacht en de vermoeidheid minder zwaar. Hierdoor kan je er weer even tegen aan.

Het laat je aarden

Ben je een energetische therapeute? Dan is het jou bekend dat klanten door bepaalde innerlijke processen in hun hoofd schieten of overprikkeld raken. Door de oceandrum om het lichaam en boven het hoofd van jouw klant te wiegen, zal je zien dat ze snel weer goed in hun lijf zakken. De wijdverspreide energie wordt als het ware gekanaliseerd en teruggebracht naar jouw klant en dat voelt als aarden.

Weer voelen wat nodig is

Het voortdurend gericht zijn op de ander, brengt jouw focus en dus energie naar de ander toe. Hierdoor is de kans groot dat de daaropvolgende acties gericht zijn op de ander in plaats van op jezelf. Je raakt daardoor steeds verder weg van wat je nu nodig hebt.

Om de focus weer bij jezelf te brengen (of bij jouw klant), breng je al jouw aandacht naar het geluid van de oceandrum. De golfslag die hierin is verwerkt, voelt als een in- en uitademing. Breng je vervolgens ook de aandacht naar je eigen ademhaling (of die van  jouw klant), dan kan je weer gemakkelijker voelen waar jouw behoefte ligt in het moment!

Het geluid en de beweging van de oceandrum werkt als een krachtige auramassage!

Jouw golfslag, jouw geluid

De opbouw van de 2 dagen

Tijdens deze 2-daagse ga jij jouw energie zetten in de oceandrum. Daarbij is het geluid van de golfslag het allerbelangrijkste. Dit geluid is pas goed, als jij een duidelijke “JA!” van binnen voelt! Dan pas sluit je de mand af met een doek en ga je deze spannen. Vervolgens krijgt het doek een paar lagen om het de volgende dag te kunnen beschilderen.

Kan je niet schilderen of ben je niet creatief?

Geen probleem! Barbara heeft jarenlange ervaring en weet dat schilderen uit een paar handige trucs bestaan. Dus na een paar tips EN intuïtief luisteren naar wat er nodig is, komt jouw mooiste schildering op het doek te staan!

Reviews over deze 2-daagse

Je kan niet op 11 & 12 oktober? Of...

Je wil graag een oceandrum maken, maar je kan geen ruimte maken in je agenda op 11 & 12 oktober? Of heb je liever een workshop met een groepje vriendinnen/collega’s?

Wil je wel zelf een oceandrum maken en je wilt dat ik het doek voor jou beschilder? Dat kan! Zo’n oceandrum kost dan 444 euro/florijn.

Neem dan contact met mij op en dan kunnen we samen kijken voor een individuele afspraak/nieuwe datum om een oceandrum te maken. In welke setting dan ook!

Praktische informatie

De eerstvolgende 2-daagse Oceandrum Maken staat gepland op 11 & 12 oktober 2024 en deze is inmiddels VOL. Je kan nog wel op de reservelijst geplaatst worden. Ook kan je aangeven op het aanmeldformulier of je op de hoogte gehouden wilt worden van de eerstvolgende 2-daagse.

De 2-daagse wordt gehouden in mijn atelier in Nootdorp (ZH). Daar is het gratis parkeren voor de deur.

De kosten zijn 222,00 euro/florijn incl. 21% BTW en al het materiaal en een vegetarische lunch met genoeg vegan opties zijn hierbij inbegrepen. Ook koffie, thee, fruit en iets lekkers staat altijd voor je klaar!