IMAGINATIEKAARTEN

ImaginatieKracht

33 kaarten die tot de verbeelding spreken

De ImaginatieKaarten zijn kaarten die een inzicht geven en meer! Deze kaarten gaan spreken tot je verbeelding! Jouw verbeelding heeft enorme zeggingskracht, waardoor geweldige heldere inzichten kan ontvangen over een bepaalde situatie.

Je kunt de ImaginatieKaartenset laten versturen als brievenbuspakket (max 2 sets), via de pakketpost (bij meerdere sets) of je komt het zelf ophalen in mijn atelier (alleen op afspraak).

Readings

Wat kan je verwachten?

Het doosje is van stevig karton gemaakt en beplakt in fullcolour en op de deksel is goudfolie gebruikt. De 33 ImaginatieKaarten zijn dubbelzijdig en ook fullcolour bedrukt en krasvast. De kaarten hebben ronde hoeken met ieder zijn eigen nummering. Het schudden van de kaarten gaat gemakkelijk doordat er krasvast laminaat is gebruikt. De kaarten zijn wel iets groter dan een standaard inzichtskaartenset, namelijk 10 x 15 cm en hebben horizontale als verticale afbeeldingen. Door deze grootte vallen de afbeeldingen meer op, wat handig is als jij hiermee in een visualisatie wilt stappen. In het doosje zit een handleiding. Hierin staat alles over het ontstaan van de kaarten, hoe je ze kan inwijden, reinigen en gebruiken. Ook staan de 3 meest favoriete kaartleggingen van Barbara er in beschreven. Elke kaart staat apart beschreven, maar eigen interpretatie kan uiteraard ook!

Vertaald naar de Engelse taal

Via de winkel kan je de handleiding in het Engels downloaden. Handig als je de set kado wilt doen aan iemand die de Nederlandse taal niet of niet goed beheerst!

Wat is Imaginatie?

Imaginatie is verbeelding! Hoe sterk jij je iets kan verbeelden, heeft een effect op je. De kracht van je verbeelding is wetenschappelijk onderkent. Zoals Albert Einstein ooit zei: “Kennis brengt je van A naar B, maar verbeelding brengt je overal!”. De kracht van verbeelding laat aan jou de oneindigheid van jouw innerlijke rijkdom zien en ervaren!

Doe deze eenvoudige oefening eens!

Je zal zien en merken waar jouw verbeelding toe in staat is!

Doe je ogen eens dicht. Ga ontspannen zitten en denk aan een sappige oranje sinaasappel. In gedachten snij je deze doormidden. Je voelt en ziet dat het sap eruit stroomt en druppels hiervan omhoog springen. Snij vervolgens een dikkere plak af en vouw deze licht om. Terwijl het sap er al uit stroomt, bijt je vervolgens in de dikke plak vol met zuurzoete frisse sinaasappelsap. Dit alles doe je in je verbeelding en merk je dat jouw speekselklieren in werking worden gezet! Misschien loopt zelfs het water in je mond! Nou, dat is de kracht van je verbeelding!

Het effect van de ImaginatieKaarten

Deze ImaginatieKaarten werken diep door! Hoe? Door  verbeeldingskracht! Alles wat je meditatief verbeeldt, ervaar je als een normale ervaring. Door de Imaginatie-oefening in de handleiding, ga je merken dat al jouw zintuigen worden “aan” gezet. Die ervaring die je dan krijgt, wordt opgeslagen in je celgeheugen en kunnen andere ervaringen weer overschrijven! Dat is het effect!

Zie deze kaartenset dus als de start van een ontdekkingstocht om zichtbaar te maken, wat er onbewust leeft. Ze geven heldere en indringende inzichten over kwesties waarover je twijfelt, verdrietig voelt of moeite mee hebt. Ze openen de toegang tot je eigen wijsheid en jouw onuitputtelijke innerlijke rijkdom, zoals je niet eerder gewend bent. 

Special: A4 ImaginatieKaarten 

Wist je dat een aantal ImaginatieKaarten op A4 formaat (20×30 cm) te bestellen zijn via de winkel? Zo kan de energie van de kaart nog meer jouw aandacht trekken en mogelijk zelfs jouw ruimte vullen!

ImaginatieKaart Verwerking

Het effect van de ImaginatieKaarten

Deze ImaginatieKaarten werken diep door! Hoe? Door  verbeeldingskracht! Alles wat je meditatief verbeeldt, ervaar je dit als een normale ervaring.. Door de Imaginatie-oefening in de handleiding, ga je merken dat al jouw zintuigen worden “aan” gezet. De ervaring die je dan krijgt, wordt opgeslagen in je celgeheugen en kunnen andere ervaringen weer overschrijven! Dat is het effect!

Zie deze kaartenset dus als de start van een ontdekkingstocht om zichtbaar te maken, wat er onbewust leeft. Ze geven heldere en indringende inzichten over kwesties waarover je twijfelt, verdrietig voelt of moeite mee hebt. Ze openen de toegang tot je eigen wijsheid en jouw onuitputtelijke innerlijke rijkdom, zoals je niet eerder gewend bent. 

Special: De ImaginatieKaarten op A4-formaat

Wist je dat een aantal ImaginatieKaarten op A4 formaat (20×30 cm) te bestellen zijn via de winkel? Zo kan de energie van de kaart nog meer jouw aandacht trekken en mogelijk zelfs jouw ruimte vullen!

ImaginatieKaart Verwerking

In elke kaart 1 soort energie

Je voelt direct het effect van die afbeelding, die energie! Door die ene energiesoort kan je de Imaginatie-oefening doen die in de bijgeleverde handleiding staat. Deze oefening gaat jou een ervaring geven, die je nog lang zal blijven heugen. Heldere inzichten, motivaties, een gevoel van steun en zelfs verwondering kunnen de kaarten je geven. Dit heeft een effect op je fysieke als energetisch lichaam.

Elke kaart heeft 1 soort energie, maar er zitten enorm veel lagen in elke afbeelding! 

Iedereen is hetzelfde en uniek tegelijk

Iedereen ervaart in de basis, dezelfde emoties als anderen. Maar door onze uniekheid slaan we ervaringen anders opin ons (cel)geheugen. Zo is het ook met de ImaginatieKaarten. Ze hebben in de basis 1 soort energie, maar je kan steeds nèt  even even andere ervaring opdoen. De werking van de kaart is dus hetzelfde, maar de uitwerking ervan is steeds net anders. Daarom is het belangrijk om steeds met een open mind en visie is de kaart gelezen of te ervaren.

Praktische Informatie

  • De verkoopprijs van het ImaginatieKaartenset is 34,95 euro/florijn (exclusief verzendkosten).
  • De 33 prachtige ImaginatieKaarten met een handleiding erbij in een mooi, kwalitatief doosje worden naar je opgestuurd.
  • Via een Track & Trace code kan jij jouw pakket volgen. Je kan ook de kaarten ophalen in het atelier.
  • Een aantal ImaginatieKaarten zijn ook groot (op A4 formaat) te bestellen via de winkel
  • Woon je buiten Nederland of België? Heb je een winkel en wil je grotere aantallen inkopen?
  • Neem dan contact met ons op! We zijn een avontuur aangegaan en staan open om grenzen te verkennen!