IMAGINATIEKAARTEN

Ervaar de kracht!

De ImaginatieKaarten zijn kaarten die, net als elke andere kaart, een inzicht geven, MAAR ze doen veel meer dan dat! Ze kunnen je een ervaring geven die onder jouw huid gaat zitten op een positieve krachtige wijze!

ImaginatieKaarten reading

Ontdek de kracht van jouw verbeelding

Ze heten niet voor niets ImaginatieKaarten! Imaginatie betekent verbeelding en die kracht, jouw verbeeldingskracht, ga je gebruiken bij deze kaarten. Hierdoor bekrachtig je jouw inzichten die de kaarten geven. Dit ga je voelbaar opmerken in je lijf, want wat jouw verbeelding laat zien, kan zomaar onder je huid gaan zitten!

Zie dit kaartendeck als een ontdekkingstocht om zichtbaar te maken wat er onbewust bij je leeft. Ze geven toegang tot jouw eigen wijsheid en jouw onuitputtelijke innerlijke rijkdom, zoals je niet eerder gewend bent.

Want waar kennis het netjes binnen de lijntjes houdt, daar gaat jouw verbeeldingskracht over grenzen heen!

Ga het ervaren door de Imaginatie-oefening

Op de kaarten zelf staat geen tekst, omdat tekst directief is en je al een bepaalde kant op wil sturen. Om jouw verbeelding alle kans te geven om vrij te stromen, hebben de ImaginatieKaarten enkel 1 zuivere soort energie in zich. Hierdoor kan je met de imaginatie-oefening heldere inzichten en geïnspireerde motivaties ontvangen. 

Door de imaginatie-oefening krijg je een ervaring die, net zoals in het dagelijkse leven, opgeslagen wordt in het celgeheugen van je lichaam. Het mooie hiervan is, dat hierdoor andere oude ervaringen overschreven kunnen worden! 

Uiteraard heeft dit een langdurig effect op je fysieke als energetisch lichaam! Een magisch effect dat altijd positief, motiverend en ondersteunend is in het dagelijkse leven! 

Nog meer extra's in de handleiding

In het doosje van de ImaginatieKaarten zit ook een handleiding. In de handleiding staan alle betekenissen van de kaarten en hoe je de Imaginatie-oefening kan doen. Ook vind je alles over het ontstaan van de kaarten, hoe je ze kan inwijden, reinigen en gebruiken.

Wil je een reading doen, maar je weet niet hoe en in welke vorm? Geen nood! In hetzelfde boekje staan de 3 favoriete readingen van Barbara uitgelegd, zodat je ze direct kan uitproberen. 

De handleiding is ook in het Engels vertaald. Deze Engelese versie is alleen digitaal en kan je hier downloaden! Handig als je de set kado wilt doen aan iemand die de Nederlandse taal niet of niet goed beheerst!

Daarnaast zijn een aantal ImaginatieKaarten zijn afgedrukt op A4 formaat in de winkel te vinden. Dit betreft een beperkte oplage! OP = OP! 

Wat is Imaginatie?

Imaginatie is verbeelding! Hoe sterk jij je iets kan verbeelden, heeft een effect op je. De kracht van je verbeelding is wetenschappelijk onderkent. Zoals Albert Einstein ooit zei: “Kennis brengt je van A naar B, maar verbeelding brengt je overal!”. Door de kracht van verbeelding ga jij de oneindigheid van jouw innerlijke rijkdom zien en ervaren!

Doe deze eenvoudige oefening eens!

Je zal zien en merken waar jouw verbeelding toe in staat is!

Doe je ogen eens dicht. Ga ontspannen zitten en denk aan een sappige oranje sinaasappel. In gedachten snijd je deze doormidden. Je voelt en ziet dat het sap eruit stroomt en druppels hiervan omhoog springen. Snijd vervolgens een dikkere plak af en vouw deze licht om. Terwijl het sap er al uit stroomt, bijt je vervolgens in de dikke plak vol met zuurzoete frisse sinaasappelsap. Mogelijk merk je dat jouw speekselklieren in werking worden gezet en loopt zelfs het water in je mond!

Jouw verbeelding brengt dit alles in beweging. Niet alleen in beelden, maar zelfs lijfelijk!  Nou, dat is de kracht van je verbeelding!

Dit zeggen anderen over de ImaginatieKaarten

Al veel respons gekregen

2e deel ImaginatieKaarten komt eraan!

JAAA! Zoals het er nu naar uitziet, wordt dit jaar rond half november de 2e deel van de ImaginatieKaarten uitgegeven! Dit betreft de kaarten 34 tot en met 66. Hiervoor zijn al een aantal schilderingen gemaakt. Deze schilderingen kan je vinden op mijn social media en tijdens verschillende beurzen!

Om deze kaartenset te kunnen financieren, komt er binnenkort een leuke actie waaraan je mee kan doen! En wist je ook dat als jij in deze periode een opdracht voor een Helend Kunstwerk geeft, dat jouw kunstwerk in de nieuwe set terecht kan komen?

Hiervoor kan je een opdracht geven via Helende Kunst OF met mij contact opnemen!

Samen maken wij er iets moois van!

De ImaginatieKaartenset in de praktijk

In de afgelopen 5 jaren na de lancering van dez ImaginatieKaarten, is er veel respons gekomen. Er zijn therapeuten die met deze kaarten werken, ook mediums en coaches. Wat vaak wordt aangegeven is dat de kaarten heel fijn werken. Ook de tekst (en de vragen vooraf) worden vaak to the point ervaren. Voor velen is de liefde waarmee ze zijn gemaakt heel voelbaar. Dit alles maakt dat ze diep hun werking doen!

De ImaginatieKaarten zijn inmiddels te vinden in de volgende landen:

Nederland (duh 😏) ✨ België ✨ Frankrijk ✨ Portugal ✨ Oostenrijk ✨ Zweden! ✨ 

Praktische Informatie

De verkoopprijs van het ImaginatieKaartenset is 34,95 euro/florijn (exclusief verzendkosten) ✨ 

Binnen 2 werkdagen wordt jouw set verstuurd ✨ 

Via een Track & Trace code kan jij jouw pakket volgen ✨ 

Je kan er ook voor kiezen om de kaarten op te halen in mijn atelier. Hierover maken we dan een afspraak! ✨ 

Neem CONTACT met ons als je buiten Nederland/België woont of grotere aantallen sets wil (in-)kopen✨