OVER BARBARA

Barbara van Stein

VerBeeldend Kunstenaar in hart en ziel!

Met heel mijn hart en ziel geloof ik, Barbara, dat creativiteit meer is dan alleen mooie kunst en gezellig knutselen.

Creativiteit is een brouwsel van aandacht geven waar mijn oog op blijft hangen, ingevingen serieus nemen en dat wat ik ten diepste voel, ook ga doen!

Soms voelt dat echt retespannend! Dan volgt een besluit, terwijl ik met geknepen billen, klotsende oksels en handen voor mijn ogen zit! Hoe enorm kwetsbaar het ook kan aan voelen, toch doe ik het. Wat alles in mij zegt dan: “JA!”.

In die “JA!” zit een enorme kracht!

Ja, soms zie je het pas achteraf. Nee, je hebt dan niet direct groots resultaat!

Blijf vertrouwen houden! Want alles wat ik heb gedaan vanuit die krachtige “JA!”, heeft een sterker fundament gelegd in mijn onderneming. Door hier naar te luisteren zijn mijn gaven en talenten meer gaat floreren. Meer dan welke andere actie die ik vanuit mijn hoofd ooit heb gedaan!. 

Verwachtingen maken plaats voor een krachtig vertrouwen!

DIT is het werkelijke creatieproces en DAT wil ik iedereen laten ervaren! 

Barbara van Stein, VerBeeldend Kunstenaar

Wat anderen zeggen over Barbara

Zelf in beweging blijven om anderen te bewegen

Barbara is naast ✨ VerBeeldend Kunstenaar ook ✨Reiki Master, ✨SoulCollage Facilitator, ✨Runenreiziger, ✨Nieuwe Wereld Ondernemer en ✨Positieve Gezondheid trainer in opleiding! 

Het is gewoon heel belangrijk om zelf  in beweging te blijven om ook anderen te kunnen laten bewegen!

Daarom blijf ik workshops en trainingen volgen met betrekking op intuïtiviteit, creativiteit en innerlijke leiderschap.

De Kunst van het Leven weer begrijpen

Zo gedreven als ik ben met schilderen, zo graag wil ik mensen weer de kunst van het leven laten begrijpen.

De kunst is om mee te bewegen tussen de pieken en dalen die het leven nu eenmaal geeft. Deze pieken en dalen gaan net als ritmische bewegingen van het hart. Is er geen beweging, dan val je stil…

Ooit heb ik mij ooit zo aangepast aan anderen, waardoor ik mij niet meer vrij voelde. Het was puur zelfbehoud in de grote massa. Hierover heb ik deze blog geschreven.

Via Art weer in je Hart

Door jouw hoofd weer met jouw hart EN jouw onderbuikgevoel te verbinden! Dit doe je door acties te verbinden met dat wat je weet (kennis en levenservaringen), wat je ingegeven krijgt en waar jouw energie van gaat stromen! Dan ga jij als vanzelf ook die nodige nieuwe stappen zetten en wonderlijke ontdekkingen doen! 

Jouw verbeeldingskracht is een super tool

Verbeeld je dit eens: Een wereld waar jij jouw kennis en ervaringen in actie omzet, waar jij jouw ingevingen en ideeën serieus neemt en dat jij altijd een inspiratiebron bent voor jezelf en voor de ander!

Weet je, door jouw verbeeldingskracht te laten stromen, is dit erkenning van jezelf als een mooie en krachtige ziel!

Opeens realiseerde ik het mij!

Het is inmiddels 13 jaar geleden.  Een dag waar de rauwheid van rouw weer vol terugkwam om iets te verwerken wat ik niet eerder had gedaan. Die dag stapte ik terug in een oude herinnering van 33 jaar geleden die altijd als een verhaal door mijn leven heen was verwezen. Het was de dag dat mijn vader ziek zijn bed uit was gestapt om zich aan te kleden. Hij ging naar het ziekenhuis om nooit meer levend terug te komen. Toen realiseerde ik mij opeens iets!

Het verhaal wat ik altijd vertelde, was veel meer dan dat verhaal alleen.

Ook nu weer kwam een nieuwe laag te voorschijn die…

Hee jij, vrouw!

Barbara van Stein werkt met een aantal prachtige vrouwen samen bij Hee jij, vrouw! Daar hebben zij hun krachten gebundeld  ieder vanuit haar specialiteit.  

Hee jij, vrouw! geeft workshops en trainingen aan vrouwen die weer de regie willen nemen over hun leven. Om de eenvoudige reden, dat het tijd is om de vrouw weer opnieuw de connectie met haarzelf en haar ware potentieel te laten ervaren. 

Vrouw, neem weer de regie op jouw leven!

Elke vrouw heeft van nature creatiekracht, een oneindige stroom van eigen wijsheid en het intuïtief gevoel van volledige verbondenheid met alles en iedereen om haar heen! Dus vind jij ook dat het weer tijd is om weer de regisseur te zijn van jouw eigen leven?

Dankbaarheid

Uiteraard doe ik het niet alleen! Naast mijn altijd aanwezige steun en toeverlaat in de vorm van mijn lieve hubbie, zijn er ook vele mensen mij korter of langer hebben geïnspireerd. Pure inspiratie vanuit de motivatie om nóg dichter bij mezelf te komen en te blijven.

Deze mensen zijn:

  • Tamás Kroezen vh Danielle Pasma, voor mijn krijgerkracht en belevingswereld
  • Georgette Vierling, voor mijn intuïtie en extra magie
  • Reggy Nelissen, voor mijn ondernemersgeest
  • Erika de Heus, voor mijn energiewerk
  • Cinthya de Vaal, voor een andere kijk op mijn gezondheid en familielijnen
  • Renilde Stokhof, voor de broodnodige energetische motivatie en inspiratie om weer nieuwe stappen te zetten
  • En de vele vele mooie, lieve, krachtige zielen die ooit eens in mijn atelier zijn geweest en de moed hadden om zichzelf weer te ontdekken!