OVER BARBARA

Barbara van Stein

VerBeeldend Kunstenaar

Verwachtingen hebben bij mij plaatsgemaakt voor vertrouwen en dat wil ik iedereen laten ervaren.

Hoe?

Door verbeeldingskracht en creativiteit! Ze gaven en geven mij kracht waar ik dacht dat ik niet meer kon, een sprankje licht in donkere dagen,  een onvermoeibare steun en onbegrensd vertrouwen. Ze brachten en brengen mij vooral dichter bij mijzelf.

Vanuit het hart

Met heel mijn hart en ziel geloof ik, dat creativiteit meer is dan alleen kunst en knutselen. Creativiteit in samenwerking met verbeeldingskracht geeft krachtige inzichten, het maakt het gemoed lichter en het laat je anders kijken naar gebeurtenissen. Zo leer je echt vanuit je hart te leven. 

Organisch ondernemen

Door de jaren heen heb ik organisch en intuïtief geleerd, dat het beter is om  vanuit het hart te werken, dan hard vanuit het hoofd. Zo gaat het werken moeitelozer en ontstaat er een flow die heel inspirerend EN uitdagend werkt. Werken vanuit de kracht van het hart, dat wil ik iedereen laten ervaren!

Zelf in beweging blijven om anderen te bewegen

Dit vind ik HEEL belangrijk! Zo kan ik anderen blijven motiveren om ook door te gaan en weer nieuwe technieken en methodes doorgeven. Zo blijft er nieuwe inspiratie stromen. Daarom volg ik workshops en trainingen met betrekking op intuïtiviteit, creativiteit en innerlijke leiderschap. Een kleine greep uit de trainingen die ik de afgelopen jaren heb gevolgd:

 • SoulCollage facillitortraining
 • Kleurenworkshop met kristallen
 • Kindertekeningen Vertellen
 • De Runenqueeste
 • Coaching met tarot
 • Hartzakelijk Ondernemen en Energetisch Leiderschap
 • Reiki Masterschap
 • Energetische trainingen en workshops zoals de Munay Ki, Melchizedek, Violet Vlam, Yod etc.

De Kunst van het Leven

De kunst van het leven is meebewegen tussen de pieken en dalen die er eenmaal zijn. Deze pieken en dalen zijn dezelfde bewegingen van het hart. Alleen werkelijk weer voelen vanuit het hart, is in de vergetelheid geraakt. Men is vergeten hoe jouw hart voor je kan werken als jij steeds meer leeft vanuit je hart, hoe jij je dan voelt, wat het aantrekkingsveld van het hart is en hoe sterk die is.

Kortom:  Het hart is vaak uit het dagelijkse leven gehaald en is hard werken voor in de plaats gekomen. Gevolg is vermoeidheid, ontevredenheid en onderwaardering van jezelf. Dat terwijl de kunst van het leven is om met open hart en mind in het leven te staan en altijd verbonden te zijn met jouw Hogere Zelf. Hoe kwetsbaar dat ook kan voelen.

Hoe zou de wereld eruit zien als ieder zijn of haar eigen talent ten volle leert te gebruiken? Altijd een inspiratiebron zijn voor zichzelf als voor de ander? Het zou bij iedereen het gevoel van eigenwaarde verhogen en (zelf-)vertrouwen laten groeien. Het kost zeker wat tijd en geduld, maar iets mooiers creëren is er niet.

Ook jij kan leren om op de ritme van jouw hart mee te bewegen.

Vraagje

Mag ik je uitdagen om eens te ontdekken hoeveel creatiekracht jij in je hebt en wat  verbeeldingskracht aan je wilt laten zien? Mag ik je laten ervaren wat weerstand en moed pakken werkelijk is? Ja? Kijk dan eens of een Eigen Wijze Sessie of de CreatieReis wat voor je is!!

Het is tijd om je eigen inspiratie te zijn!

Dankbaarheid

Uiteraard doe ik het niet alleen! Naast mijn altijd aanwezige steun en toeverlaat in de vorm van mijn lieve hubbie, zij er ook vele mensen mij korter of langer hebben geïnspireerd. Pure inspiratie vanuit de motivatie om nóg dichter bij mezelf te komen en te blijven. Deze mensen zijn:

 • Danielle Pasma, voor mijn krijgerkracht en belevingswereld
 • Georgette Vierling, voor mijn intuïtie en extra magie
 • Reggy Nelissen, voor mijn ondernemersgeest
 • Erika de Heus, voor mijn energiewerk

Hee jij, vrouw!

Aan het begin van 2020 heb ik drie prachtige en vooral krachtige vrouwen samen gebracht. Wij hebben onze krachten gebundeld en vanuit ieder haar specialiteit, gaan we een training creëren die elke vrouw weer opnieuw de connectie met haar ware potentieel laat ervaren. Een groot potentieel die mogelijk uit het oog verloren is. Het potentieel wat gebaseerd is op vrouwelijke kracht, oneindige innerlijke wijsheid, innerlijke verbinding en de verbondenheid met andere vrouwen. Alles om jouw diepe verlangen naar een meer betekenisvol leven waarheid te maken, om jouw innerlijke leiderschap aan te spreken en om (weer) de regisseur te zijn van jouw leven!