OVER BARBARA

Barbara van Stein

Verbeeldend Kunstenaar

Verbeeldingskracht en creativiteit hebben mij door vele fases in mijn leven heen geholpen. Ze gaven mij dat sprankje licht, de steun, heldere inzichten en ontspanning. Ze brachten mij vooral dichter bij mijzelf. Met heel mijn hart en ziel geloof ik, dat creativiteit meer is dan alleen kunst en knutselen. Creativiteit in samenwerking met verbeeldingskracht geeft krachtige inzichten, het maakt het gemoed lichter en het laat je anders kijken naar gebeurtenissen in je leven.

Verwachtingen hebben bij mij plaatsgemaakt voor vertrouwen en dat wil ik iedereen laten ervaren.

Organisch Ondernemerschap

Mijn onderneming ontstond als het ware onder mijn handen. Puur door creatief en intuïtief bezig te zijn. Ook leerde ik dat het beter is om intuïtief en vanuit het hart te werken, dan hard vanuit het hoofd. Zo gaat het werken moeitelozer en ontstaat er een flow die heel inspirerend werkt. Dit heeft een direct effect op mijn kunstwerken EN mijn klanten.

Zelf in beweging blijven om andere te bewegen

Zelf in beweging blijven om anderen te bewegen, vind ik HEEL belangrijk! Zo kan ik anderen blijven motiveren om ook door te gaan en weer nieuwe technieken en methodes doorgeven. Gewoon, omdat we allemaal het soms even niet meer zien zitten of behoefte hebben aan nieuwe inspiratie. Daarom volg ik workshops en trainingen met betrekking op coaching, creativiteit, innerlijke leiderschap, die gericht zijn op mijn persoonlijke als professionele ontwikkeling. Een kleine greep uit de trainingen die ik de afgelopen jaren heb gevolgd:

  • SoulCollage facillitortraining
  • Kleurenworkshop met kristallen, Kindertekeningen Vertellen
  • De Runenqueeste
  • Tarot
  • Hartzakelijk Ondernemen en Energetisch Leiderschap
  • Reiki Masterschap, Munay Ki, Melchizedek

De Kunst van het Leven

In het dagelijkse leven is vaak het hart eruit gehaald en is hard werken voor in de plaats gekomen. Gevolg is vermoeidheid, ontevredenheid en onderwaardering van jezelf.. Dat terwijl de kunst van het leven is om met open hart en mind in het leven te staan. Hoe kwetsbaar dat ook kan voelen.

Hoe zou de wereld eruit zien als ieder zijn of haar eigen talent ten volle leert te gebruiken? Altijd een inspiratiebron zijn voor jezelf als voor de ander? Het zou bij iedereen het gevoel van eigenwaarde verhogen en (zelf-)vertrouwen laten groeien. Het kost zeker wat tijd en geduld, maar iets mooiers creëren voor jezelf (en dus ook voor de ander) is er haast niet.

Het leven is geen flatliner

Ik geloof heilig dat creativiteit en het werken met jouw verbeeldingskracht, helpt om gebeurtenissen te verwerken, je lijf opnieuw te leren kennen en gevoel toe te laten. Door het creatieve proces ga je expressie geven aan wat er bij je van binnen leeft. Ja, dat voelt soms heel kwetsbaar en intens. Het leven is namelijk geen flatliner. Het leven is telkens een hartslag en jij kan leren om op de ritme mee te bewegen.

Vraagje

Mag ik je uitdagen om eens te ontdekken hoeveel creatiekracht jij in je hebt en wat je met jouw verbeelding kan ontdekken? Mag ik je laten ervaren hoeveel moed en (zelf-)vertrouwen jij in je hebt? Ja? Kijk dan eens bij mijn activiteiten!

Het is tijd om je eigen inspiratie te zijn!

Dankbaarheid

Uiteraard doe ik het niet alleen! Naast mijn altijd aanwezige steun en toeverlaat in de vorm van mijn lieve hubbie, zij er ook vele mensen mij korter of langer hebben geïnspireerd. Pure inspiratie vanuit de motivatie om nóg dichter bij mezelf te komen en te blijven. Deze mensen zijn:

  • Danielle Pasma, voor mijn krijgerkracht en belevingswereld
  • Georgette Vierling, voor mijn intuïtie en extra magie
  • Reggy Nelissen, voor mijn ondernemersgeest
  • Erika de Heus, voor mijn energiewerk

Hee jij, vrouw!

Aan het begin van 2020 heb ik drie prachtige en vooral krachtige vrouwen samen gebracht. Wij hebben onze krachten gebundeld en vanuit ieder haar specialiteit, een training gecreëerd om elke vrouw weer opnieuw de connectie met haar ware potentieel te laten ervaren. Een groot potentieel die mogelijk uit het oog verloren is. Het potentieel wat gebaseerd is op vrouwelijke kracht, oneindige innerlijke wijsheid, de connectie met jezelf en de verbondenheid met andere vrouwen. Voel jij een diep verlangen naar een meer betekenisvol leven en om jouw innerlijke leiderschap aan te spreken om (weer) de regisseur te zijn van jouw leven?