OVER BARBARA

Barbara van Stein

VerBeeldend Kunstenaar

Verwachtingen hebben bij mij, Barbara van Stein, plaatsgemaakt voor krachtig vertrouwen en dat wil ik iedereen laten ervaren.

Hoe?

Door verbeeldingskracht en creativiteit! Deze 2 gaven, die iedereen heeft, geven mij kracht waar ik dacht dat ik niet meer kon. Zij gaven mij dat ene sprankje licht in donkere dagen. Ook laten ze mijn nog steeds hun onbegrensde mogelijkheden zien en hierdoor versterkt dit mijn vertrouwen. Dit bracht mij dichter bij mijzelf!

De waarde van het creatieproces

Met heel mijn hart en ziel geloof ik, dat creativiteit meer is dan alleen kunst en knutselen. Creativiteit in samenwerking met verbeeldingskracht geeft krachtige inzichten, hierdoor wordt het gemoed lichter en laat het je anders kijken naar gebeurtenissen. Zo leer je de echte waarde van het creatieproces!

Organisch ondernemen

Door de jaren heen ben ik als ondernemer soms keihard aan het werk. Hierdoor heb ik soms op een harde wijze geleerd  wat het verschil is tussen hard vanuit het hoofd en met je hart te werken.  Vanuit het hart gaat het werken wel meer vanuit een flow, maar niet altijd zonder de nodige uitdagingen. Juist deze uitdagingen zijn vaak heel inspirerend EN motiverend geweest om flexibel te worden EN te blijven in mijn ondernemerschap.

Daarom wil ik iedereen laten ervaren wat werken vanuit de kracht van het hart werkelijk betekent, want bovenal is dit waar de kunst van het leven werkelijk om draait! 

Barbara van Stein

Zelf in beweging blijven om anderen te bewegen

Dit vind ik HEEL belangrijk! Zo kan ik anderen blijven motiveren om ook door te gaan, weer nieuwe technieken en methodes doorgeven en blijft er nieuwe inspiratie stromen. Daarom volg ik workshops en trainingen met betrekking op intuïtiviteit, creativiteit en innerlijke leiderschap. Een kleine greep uit de trainingen die ik de afgelopen jaren heb gevolgd:

 • SoulCollage facillitortraining
 • Kleurenworkshop met kristallen
 • Kindertekeningen Vertellen
 • De Runenqueeste
 • Coaching met tarot
 • Hartzakelijk Ondernemen en Energetisch Leiderschap
 • Reiki Masterschap
 • Energetische trainingen en workshops zoals de Munay Ki, Melchizedek, Violet Vlam, Yod etc.
 • Positieve Gezondheid

De Kunst van het Leven

De kunst van het leven is meebewegen tussen de pieken en dalen die er eenmaal zijn. Deze pieken en dalen zijn dezelfde ritmische bewegingen van het hart. Mogelijk ben jij vergeten hoe jouw hart voor je kan werken of heb je er gewoon minder vertrouwen in gekregen. Dat kan! 

Hoe verander je dit?

Door jouw hoofd weer met jouw hart EN jouw onderbuikgevoel te verbinden! De werkelijke kunst van het leven is om acties te verbinden met dat wat je weet (kennis, levenservaringen en ingevingen), waar je energie van krijgt, aangetrokken door wordt en wat je instinctmatig (aan)voelt.

Hoe kwetsbaar dat ook kan voelen!

Verbeeld je eens in

Hoe zou de wereld eruit zien als ieder zijn of haar eigen talent ten volle leert te gebruiken en om altijd een inspiratiebron zijn voor jezelf en voor de ander? Het zou bij iedereen het gevoel van eigenwaarde verhogen en (zelf-)vertrouwen laten groeien. Het kost zeker wat tijd en geduld, maar iets mooiers creërend dat is er, naar mijn bescheiden mening, niet.

Vraagje

Mag ik je uitdagen om eens te ontdekken hoeveel creatievermogen jij in je hebt en wat verbeeldingskracht aan je wilt laten zien? Mag ik je laten ervaren wat weerstand en de moed oppakken werkelijk is? Ja? Kijk dan eens of een Eigen Wijze Sessie of de CreatieReis wat voor je is!

Het is tijd om je eigen inspiratie te zijn!

Dankbaarheid

Uiteraard doe ik het niet alleen! Naast mijn altijd aanwezige steun en toeverlaat in de vorm van mijn lieve hubbie, zijn er ook vele mensen mij korter of langer hebben geïnspireerd. Pure inspiratie vanuit de motivatie om nóg dichter bij mezelf te komen en te blijven.

Deze mensen zijn:
 • Danielle Pasma, voor mijn krijgerkracht en belevingswereld
 • Georgette Vierling, voor mijn intuïtie en extra magie
 • Reggy Nelissen, voor mijn ondernemersgeest
 • Erika de Heus, voor mijn energiewerk
 • Cinthya de Vaal, voor een andere kijk op mijn gezondheid en familielijnen

Hee jij, vrouw!

Barbara van Stein werkt met een aantal krachtige vrouwen samen bij Hee jij, vrouw! Daar zijn de krachten gebundeld en vanuit ieder haar specialiteit, worden er trainingen gegeven bij gemeenten en organisaties voor vrouwen of andere mensen met een flinke portie vrouwelijke energie! Waarom? Omdat we vrouwen weer opnieuw de connectie met haarzelf en haar ware potentieel willen laten ervaren. Mogelijk is dit potentieel uit het oog verloren.

Het potentieel

Dit bestaat uit creatiekracht, oneindige eigen wijsheid, innerlijke verbinding en het gevoel van volledige verbondenheid met alles en iedereen. Wij vinden dat het weer tijd is om de regisseur te zijn van jouw eigen leven vanuit de grootst mogelijke potentie die jij in je hebt!