OVER BARBARA

Barbara van Stein

VerBeeldend Kunstenaar

Verwachtingen hebben bij mij, Barbara van Stein, plaatsgemaakt voor krachtig vertrouwen en dat wil ik iedereen laten ervaren.

Hoe?

Door verbeeldingskracht en creativiteit! Ze gaven en geven mij kracht waar ik dacht dat ik niet meer kon en een sprankje licht in donkere dagen. Ook geven ze nog steeds hun onvermoeibare steun en onbegrensd vertrouwen. Vooral brachten en brengen ze mij dichter bij mijzelf.

De waarde van het creatieproces

Met heel mijn hart en ziel geloof ik, dat creativiteit meer is dan alleen kunst en knutselen. Creativiteit in samenwerking met verbeeldingskracht geeft krachtige inzichten, het maakt het gemoed lichter en het laat je anders kijken naar gebeurtenissen. Zo leer je echt de waarde van het creatieproces!

Organisch ondernemen

Door de jaren heen heb ik soms tegen beter weten in, bovenal organisch en intuïtief geleerd wat het verschil is tussen hard vanuit het hoofd en met je hart te werken.  Vanuit het hart gaat het werken moeitelozer en ontstaat er een flow die heel inspirerend EN uitdagend werkt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. Werken vanuit de kracht van het hart, dat wil ik iedereen laten ervaren!

Barbara van Stein

Zelf in beweging blijven om anderen te bewegen

Dit vind ik HEEL belangrijk! Zo kan ik anderen blijven motiveren om ook door te gaan, weer nieuwe technieken en methodes doorgeven en blijft er nieuwe inspiratie stromen. Daarom volg ik workshops en trainingen met betrekking op intuïtiviteit, creativiteit en innerlijke leiderschap. Een kleine greep uit de trainingen die ik de afgelopen jaren heb gevolgd:

 • SoulCollage facillitortraining
 • Kleurenworkshop met kristallen
 • Kindertekeningen Vertellen
 • De Runenqueeste
 • Coaching met tarot
 • Hartzakelijk Ondernemen en Energetisch Leiderschap
 • Reiki Masterschap
 • Energetische trainingen en workshops zoals de Munay Ki, Melchizedek, Violet Vlam, Yod etc.
 • Positieve Gezondheid

De Kunst van het Leven

De kunst van het leven is meebewegen tussen de pieken en dalen die er eenmaal zijn. Deze pieken en dalen zijn dezelfde ritmische bewegingen van het hart. Alleen men is vergeten hoe jouw hart voor je kan werken als jij durft te leven vanuit je hart. Zodra je het hartveld open zet, ontstaat er een aantrekkingskracht die enorm sterk is en die voor je kan laten werken.

Dus laten we het hart weer in het dagelijkse leven brengen! De Kunst van het leven is om met open hart en mind in het leven te staan en altijd verbonden te zijn met jouw Hogere Zelf. Hoe kwetsbaar dat ook kan voelen!

Verbeeld je eens in

Hoe zou de wereld eruit zien als ieder zijn of haar eigen talent ten volle leert te gebruiken en om altijd een inspiratiebron zijn voor jezelf en voor de ander? Het zou bij iedereen het gevoel van eigenwaarde verhogen en (zelf-)vertrouwen laten groeien. Het kost zeker wat tijd en geduld, maar iets mooiers creërend dat is er, naar mijn bescheiden mening, niet.

Vraagje

Mag ik je uitdagen om eens te ontdekken hoeveel creatievermogen jij in je hebt en wat verbeeldingskracht aan je wilt laten zien? Mag ik je laten ervaren wat weerstand en de moed oppakken werkelijk is? Ja? Kijk dan eens of een Eigen Wijze Sessie of de CreatieReis wat voor je is!

Het is tijd om je eigen inspiratie te zijn!

Dankbaarheid

Uiteraard doe ik het niet alleen! Naast mijn altijd aanwezige steun en toeverlaat in de vorm van mijn lieve hubbie, zijn er ook vele mensen mij korter of langer hebben geïnspireerd. Pure inspiratie vanuit de motivatie om nóg dichter bij mezelf te komen en te blijven. Deze mensen zijn:

 • Danielle Pasma, voor mijn krijgerkracht en belevingswereld
 • Georgette Vierling, voor mijn intuïtie en extra magie
 • Reggy Nelissen, voor mijn ondernemersgeest
 • Erika de Heus, voor mijn energiewerk
 • Cinthya de Vaal, voor een andere kijk op mijn gezondheid en familielijnen

Hee jij, vrouw!

Barbara van Stein werkt met een aantal krachtige vrouwen samen bij Hee jij, vrouw! Daar zijn de krachten gebundeld en vanuit ieder haar specialiteit, worden er trainingen gegeven bij gemeenten en organisaties voor vrouwen of andere mensen met een flinke portie vrouwelijke energie! Waarom? Omdat we vrouwen weer opnieuw de connectie met haarzelf en haar ware potentieel willen laten ervaren. Mogelijk is dit potentieel uit het oog verloren. Het potentieel bestaande uit creatiekracht, oneindige eigen wijsheid, innerlijke verbinding en het gevoel van volledige verbondenheid met alles en iedereen. Wij vinden dat het weer tijd is om de regisseur te zijn van jouw eigen leven vanuit de grootst mogelijke potentie die jij in je hebt!