AANMELDEN SOULCOLLAGE MAANDAG

Maak zichtbaar wat onzichtbaar bij je leeft!

Hiermee meld jij je aan voor de SoulCollage Maandag van 5 augustus met als thema: Balans
De Zoom start om 20.00 uur!
*) Verplicht in te vullen

KORTE UITLEG
SoulCollage Maandag is geen workshop, alhoewel het er soms wel op kan lijken. Het is meer een gezellig creatiemoment met elkaar online via Zoom. Samen maken we een SoulCollagekaart (of meer) en bespreken we samen de kaart. Soms de ene keer wat dieper dan de andere keer. Met dit creatiemoment kan je gebruiken als een kennismaking met SoulCollage of als een stok achter de deur om intuïtief, creatief en verdiepend bezig te zijn.

PRAKTISCH
Elke SoulCollage Maandag vindt in de avond plaats van 20.00 tot 21.30 uur via Zoom. De middag voorafgaand aan de avond van ontvang de Zoomlink. Is het de eerste keer dat je meedoet? Dan ontvang je mogelijk eerder wat praktische info over het materiaalgebruik en de opzet van de avond.

KOSTEN
Deze online SoulCollage Maandag is gratis!
PRIVACY
Alle persoonlijke klantgegevens die u toestuurt, worden puur en alleen gebruikt door Barbara van Stein om de aanmelding goed te laten verlopen. Niets wordt doorgestuurd aan derden. Daarnaast geeft u toestemming om u op de hoogte te brengen van nieuwe en lopende activiteiten van Barbara van Stein. Er is altijd een mogelijkheid om hiervoor af te melden.