SOULCOLLAGE MAANDAG

Het onzichtbare zichtbaar maken

SoulCollage is een hele eenvoudige en krachtige techniek om wat onzichtbaar bij je leeft eindelijk eens voelbaar EN zichtbaar te maken!

SoulCollage Maandag

Je kan meedoen met de SoulCollage Maandag als je een gevorderde of starter bent. Ook als je denkt niet creatief te zijn. Het maakt voor SoulCollage niets uit!

Je hebt enkel een kartonnetje nodig, een lijmstift, een schaar en een hoop afbeeldingen zonder tekst.

Iedereen kan dit!

De eerstvolgende SoulCollage Maandag

Op 5 augustus (1e maandag van de maand) om 20.00 uur is er weer een SoulCollage Maandag gratis via Zoom! Een samen-creëer-avond met de kracht van het creatieproces, intentie en zichtbaar maken wat onzichtbaar bij je leeft! Magisch!

Je hebt alleen wat beeldmateriaal nodig uit tijdschriften zonder tekst, een schaar, een lijmstift, misschien een mesje met snijmat EN een kartonnetje van ongeveer 12 x 19 cm.

Thema deze keer: Balans

Balans gaat veel dieper dan de vragen “Hoe krijg ik meer rust?” of “Waarom is er voortdurend gedoe in mijn leven?”. Balans is vooral hoe beweeg jij gemakkelijker tussen alle ups en downs, tussen gedoe en pure vreugde en tussen rust en wiebeligheid. Met SoulCollage kan je gaan ontdekken wat je juist zou kunnen doen om die beweging tussen pieken en dalen makkelijker te maken voor jezelf. Soms is het niet wat het lijkt, want in principe is elke situatie neutraal. Jij zelf geeft er aanvulling aan en dat heeft weer invloed op jouw gemoed en energiehuishouding.

Nieuwsgierig naar wat dit thema vanuit jouw verbeeldingskracht en het creatieproces je wilt vertellen? Dan is deze SoulCollage Maandag iets voor jou!

De kracht zit in het lezen van jouw kaart

Wat vooral belangrijk is in dit proces, is dat je de gemaakte kaart leest vanuit jouw gevoel, open blik en stand houdt bij een portie kwetsbaarheid. Sommige kaarten kunnen je namelijk verrassen en behoorlijk diep raken. Als je hieraan woorden kan geven, dan zet je al veel in jezelf in beweging!

Doe je met deze SoulCollage Maandag mee, dan ga jij mogelijk ontdekken dat je meer geheeld bent dan je denkt, dat er zoveel meer in jou zit dan je had gedacht  en dat jouw ervaringen anderen kunnen inspireren en motiveren!

Kleine waarschuwing vooraf: Weet, dat zodra je in aanraking komt met SoulCollage,  SoulCollage jou nooit meer los laat!

Wat is het effect van SoulCollage?

Vooral deze tijd vol uitdagingen en meest diverse meningen is SoulCollage Maandag een prachtige methode om alles even in je te laten verstillen. Dit is heel belangrijk! Vooral omdat het soms lijkt alsof op zijn grondvesten staat te trillen en verbindingen met familie en vrienden moeilijker gaan. Ja, het is best uitdagend om in jezelf te blijven geloven. Ook om het vertrouwen te houden in je eigen wijsheid.

SoulCollage is bewezen effectief om minder snel uit balans te geraken, om een sterkere en vooral een verdiepende verbinding met jezelf te krijgen. Je gaat jouw innerlijke rijkdom optimaal ervaren!

Doe je SoulCollage vaker? Dan ga je de kracht van herhaling opmerken. Dit komt doordat deze techniek je bewuster maakt van je gedachten, jij jouw eigen wijsheid serieuzer neemt en het vertrouwen in jezelf versterkt.

Wat anderen over SoulCollage zeggen:

Je kan deze keer niet?

Na elke gehouden SoulCollage Maandag, wordt de dag erna direct weer een nieuwe datum van de eerstvolgende SoulCollage Maandag op de website gezet.

De eerstvolgende keer na 1 april is op maandag 6 mei met als thema: Nieuwe Paden! Schrijf het vast op in je agenda!

Wil je toch alvast meer weten over SoulCollage? Dan kan ik je dit filmpje (in het Engels) aanraden van de ontdekker van SoulCollage, Seena Frost.

Jarenlange ervaring

Barbara heeft meer dan 11 jaar ervaring in het maken van SoulCollages en het geven van workshops en trainingen waarbij SoulCollage een belangrijk onderdeel van is. Zij hoort bij één van de eerste opgeleide facillitators SoulCollage in Nederland. Hierdoor heeft zij door de jaren heen veel zelf ontdekt, begeleiding gegeven aan honderden deelnemers en veel waardevolle veranderingen meegemaakt in individuele innerlijke processen.

 

Praktische Informatie

Dit moet je weten voor je begint

SoulCollage Maandag wordt vrijwel altijd de 1e maandag van de maand gehouden via Zoom. Elke bijeenkomst start om 20.00 tot 21.30 uur.

Deze online sessies zijn creatiemomenten met elkaar. Het is geen workshops, maar een gezellig samenzijn die je kan motiveren, inspireren en tot een krachtige creatie kan aanzetten!

Deze sessies zijn gratis en online te volgen via Zoom. De Zoomlink ontvang je uiterlijk de maandagmiddag in de mail voorafgaand aan start van de SoulCollage Maandag.

Doe je voor het eerst mee? Dan ontvang je extra informatie over het materiaal wat je nodig hebt. Het meeste materiaal heeft iedereen wel in huis!