SOULCOLLAGE MAANDAG

Het onzichtbare zichtbaar maken

SoulCollage is een hele eenvoudige en krachtige techniek om wat onzichtbaar bij je leeft eindelijk eens voelbaar EN zichtbaar te maken! Je hebt enkel een kartonnetje nodig, een lijmstift, een schaar en een hoop afbeeldingen zonder tekst.

Je kan meedoen met de SoulCollage Maandag als je een gevorderde of starter bent. Ook als je denkt niet creatief te zijn. Het maakt voor SoulCollage niets uit! Iedereen kan dit!

SoulCollage Maandag

De eerstvolgende SoulCollage Maandag

Deze keer is het de laatste maandag van de maand! Op 29 januari om 20.00 uur is er weer een SoulCollage Maandag!

Zorg alvast voor tijdschriften of een heleboel losse afbeeldingen, een schaar, een lijmstift, misschien een mesje met snijmat EN een kartonnetje van ongeveer 12 x 19 cm.

Thema deze keer: Verlangen

Merk je het verlangen op die vanuit de ziel wordt ingegeven? Dan kan dat een krachtige transformatie geven in jouw leven!

Doe je met deze SoulCollage Maandag mee, dan ga jij ontdekken hoe jij tegenover geld sta! Hierbij kan zichtbaar worden wat je blokkade is, wat jouw overtuiging is EN mogelijk wat jij juist bewust hebt in te zetten om geld meer voor je te laten stromen!

De kracht van herhaling

Op dezelfde avond of de dag erna wordt direct weer een nieuwe datum van de eerstvolgende SoulCollage Maandag erin gezet. Doe je SoulCollage vaker? Dan zal je de kracht van herhaling opmerken, doordat je bewuster omgaat met je gedachten, je eigen wijsheid luider aanwezig is en het vertrouwen in jezelf versterkt.

De eerstvolgende keer na 4 maart is op maandag 1 april (ja, 1 april en ja 2e Paasdag) met als thema: De Gewonde Heler! Schrijf het vast op in je agenda!

Wat is het effect van SoulCollage?

Vooral deze tijd vol uitdagingen en meest diverse meningen is SoulCollage Maandag een prachtige methode om alles even in je te laten verstillen. Dit is heel belangrijk! Vooral omdat het soms lijkt alsof op zijn grondvesten staat te trillen en verbindingen met familie en vrienden moeilijker gaan. Ja, het is best uitdagend om in jezelf te blijven geloven. Ook om het vertrouwen te houden in je eigen wijsheid.

SoulCollage is bewezen effectief om minder snel uit balans te geraken, om een sterkere en vooral een verdiepende verbinding met jezelf te krijgen. Je gaat jouw innerlijke rijkdom optimaal ervaren!

Wil je toch alvast meer weten over SoulCollage? Dan kan ik je dit filmpje (in het Engels) aanraden van de ontdekker van SoulCollage, Seena Frost.

Wat anderen over SoulCollage zeggen:

Voor de starter als de gevorderde!

Je kan meedoen met de SoulCollage Maandag als je een gevorderde of starter bent. Ook als je denkt niet creatief te zijn. Het maakt voor SoulCollage niets uit! Iedereen kan dit!

Wat vooral belangrijk is in dit proces, is dat je de gemaakte kaart leest vanuit jouw gevoel, open blik en stand houdt bij een portie kwetsbaarheid. Sommige kaarten kunnen je namelijk verrassen en behoorlijk diep raken. Als je hieraan woorden kan geven, dan zet je al veel in jezelf in beweging!

Zodra je in aanraking komt met SoulCollage, dan laat SoulCollage je nooit meer los!

Jarenlange ervaring

Barbara heeft meer dan 11 jaar ervaring in het maken van SoulCollages en het geven van workshops en trainingen waarbij SoulCollage een belangrijk onderdeel van is. Zij hoort bij één van de eerste opgeleide facillitators SoulCollage in Nederland. Hierdoor heeft zij door de jaren heen veel zelf ontdekt, begeleiding gegeven aan honderden deelnemers en veel waardevolle veranderingen meegemaakt in individuele innerlijke processen.

 

Praktische Informatie

SoulCollage Maandag is vrijwel de 1e maandagavond van de maand en start om 20.00 tot 21.30 uur. 

Deze online sessies zijn creatiemomenten met elkaar. Het is geen echte workshop, maar een samenzijn die je motiveert, inspireert en tot een krachtige creatie aanzet!

De sessies zijn altijd online via Zoom. De Zoomlink ontvang je uiterlijk de maandagmiddag voorafgaand aan start van diezelfde avond. 

Doe je voor het eerst mee, dan ontvang je extra informatie over het materiaal wat je nodig hebt. 

Deze SoulCollage Maandag is gratis. Jijzelf zorg voor al het materiaal en een fijne plek om te creëren.